Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss hocam duyumlanzı bizimle paylaşıyrsnz öyle umut doluyoruz ki gerçekten çok teşşkr ederiz Antalya ile ilgili yok mu güzel haberleriniz mülakata girmeyck arkdaşlarmz
-
@hulyayasar Ben sadece İstanbul'a baktım sayı olarak alım baya yüklü olduğu için mülakata girmeyecek insan sayısı da çoğalıyor yeni yerler açıklandığı zaman
-
@Priss çanakkale'nin açılmasını dört gözle bekliyorum bakalım nasibimizde var mı yeni alım yıl içinde gelecek dedin priss reis ona göre ben guy denemelere başladım bile:)
-
@Priss hocam, 178 kişi fazlamız vardı zaten o rakam kadar azalma olursa %50 şansımızı koruruz en azından.
-
@Pozitif olsun ne kadar azalırsa o kadar iyi
-
@Priss valla reis 1873 kişiydi yanılmıyorsam mülakata hak kazanan kişi sayısı, rakam çok olduğu için mülakata gelmeyeceklerin etkisi bence sayıca daha az olan illere göre daha düşük, tabi yine de rakip rakiptir 3'üne 5'ine bakmayacaksın
-
@Priss başka kurumu kazandıkları için mi İstanbul mülakatına girmeyecekler
-
@Priss İstanbul mülakatındayım.Son şansım gibi birşey guy.İnşallah dediğiniz gibi olur da şansımız artar.
-
-
@guyan-gelmiş ne zaman dedi @Priss doğrumu bu
-
@İnmyheart Dostum yanlış anlaşılma olmasın bana göre yıl içinde gelir ancak bu mülakat işleri daha uzarsa iş 2018 Ocak'a da sarkabilir
-
@Priss hocam şahsen ben mart'a kadar gelse razıyım.Tahmininiz nedir sayı yine 1500'ü geçer mi yoksa biraz daha sınırlı mı olur
-
@guyan-gelmiş Sayı söylemek şuan için zor ama benim tahminim 1250-1500 arası ama tahmin bu duyum felan değil.
-
Daha durun bi mali hizmetler defterdarlık gelsin bakalım gelir idaresi mülaktı brklettikçe 2000 kişiden çok fireler verecek.Mayısta sınav yapıyosun mülakatı yapsana temmuz ayında işssizliği azalt bu gidişle işe başlammaız ocak 2018 gibi duruyo
-
@zenginmemur hocam mhuy il göç defterdarlık muy bunlar bu guy mülakatı için fire verdirmez çünkü mhuy ve ilgöç sınav mülakat filan yerleştirme süreci çok uzundur defterdarlık ve muy da aralıktan önce gelmez öyle hesapla bence...ama basta sgk ve dıger kurumlar guy mülakatında fire verdırır..
-
Bende en zor mülakatın İstanbul en kolayının Ankara olduğu fikrindeyim. Asıl Ankara'da önünüzde kimse kalmadı. İstanbul mülakatı çok sıkıntılı geçeçektir. Ben 2 hafta önce hiçbir çalışma olmadı mülakat tarihleri için demiştim. Etkinlik yapın yoksa süreç uzayabilir. Şuan içinde çok bi uğraşları Yok. Bence yaptıkları sınav gibi ne kadar bekletirsek o kadar iyi düşüncesindeler. 2017 KPSS ile bir alım olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Mülakat tarihleriniz ise ekim- kasım gibi olur. Aralığa sarkarsa şaşırmam.
-
hocam daha önce buna cevap verdin mi takip edemedim ama; yakın arkadaşlarım SGK Denetmenliği mülakatına da girmek istiyor. Bu Gelir Uzmanlığı Mülakatlarında sorun yaratır mı @Priss
-
@safiTÜRK69 Yok sorun olmaz bence
-
@gokhangermen Pardon yanlış kişiye yazdım sorun olmaz bence dostum
-
@safiTÜRK69 @Priss ikinizede fazlasıyla saygım var.İyiniyetinizdende şüphem yok ama tam zıt şeyler söluyosunuz.Kafayı yememek elde değil.