Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar ben az once aradim GIB i....bu defa yine bilmediğini ama yakinda mulakat tarihlerinin aciklanacagini beklediklerini söyledi bu defa da olumlu konuştu....isterseniz arkadaşlar arayalim bu hafta sürekli...aradikca olumsuzdan olumluya dönmeye basladilar gibi geldi. ..Çünkü gecen hafta aradim konustugum kisi neredeyse ocakta diyecekti simdide yakinda diyor...ARAYALIM Lutfen bu benim Üçüncü arayışımdi
-
@mehlikasultan ne zaman acıklancagını o kişi biliyorda söylemek istemiyor.ama niye sakladıgınıda anlamadım.gecen gün biri becayiş cuma ögleden sonra acıklancak hayırlı olsun dedi.herkes gib ' i aradı.ordaki adam kesinlikle acıklanmıcak boşa ümitlenmeyin demiş.ama o gün acıklandı.yani ne yapmaya calıştıklarını anlamadım
-
Bence de arayalım en azından cumaya kadar açıklasınlar biz de bi önümüzü görelim artık
-
Herkes kendini bu haftaya endeksledi, inşallah büyük bir sürpriz olmaz ve artık tarihler açıklanır..
-
@sofuoglu her yeni güne endeksliyoruz aslında hocam
-
Hocam @Priss yeni ve en umutlu olduğumuz haftanın hatırına bi defa daha sorar mısınız mülakat durumunu. Belki daha net bişeyler söyler.
-
Arkadaşlar gibi aradım çalışan mıyda mıy böyle ne yardan ne serden vazgeçmem edasıyla konuşuyor,onların bize verebileceği bir yok gibi,belki arayıp baskı olup yönetime söylerlerse bilemem. Şu anda bize yardımcı olabilecek tek kişi Priss,onun duyumları sağlamdır inşallah yanılmayız,diğerlerine pek kulak asmayın.
-
@miltonfriedman aramanın amacı baskı yaratmak
-
@Fabrizio Ben sabah sordum üstat hala aynı fikirde. Bu hafta sonuna kadar ya da en geç gelecek hafta sonuna kadar tarihler ilan edilecek dedi. Üstat emin misin dedim bak birsürü insana söyleyeceğim mahcup olmak istemem dedim priss ben eminim son durum bu dedi. Bi bekleyelim bakalım ben yakından takipçisiyim.
-
@Priss Çok sağolun hocam, haberleriniz bizi dinç tutuyor. Merakla umutla bekliyoruz.
-
@Fabrizio Siz ümitvar olun mutlu günler yakın biraz daha sabır
-
@Priss priss mi dedi aranızda böyle mi konuşuyorsunuz Allah sohbetinizi daim etsin:)
-
@guyan-gelmiş yok ismimi söyledi direk
-
Artık ilan edilsin sayılı gün çabuk geçer hesabı günü bekleriz bu belirsizlik bitiriyor gerçekten
-
@Priss Çok teşekkür ederiz insallah bi an önce açıklarlar dediğiniz gibi kazandığım bi sınav olduğunu da unutmak üzereyim
-
İl seçimi aşamasında neredeyse 200 kişi benle iletişime geçti nereyi yazalım diye. Puanı nisbeten düşük olanlara hep İstanbul yazın dedim öngörüm tuttu ve istanbul en düşük il olarak kapattı. Şimdi de diyorumki İstanbul mülakatı bekleyenler iyi haberlerim var birçok rakibiniz mülakata dahi gelmeyecek benim bizzat tanıdığım 13 kişi ( mülakata girmeye hak kazanan) mülakata girmeyecekler. Bu sayı çok daha fazla olacak yani İstanbul mülakatına girecek olanlar biraz rahat olsun:)
-
@Priss oo istanbul alırım bi dal
-
@Priss hocam öyle demeyin ya 1 soru ile mülakata kalamadım zaten acım var saçma sapan yanlışlarla gitti böyle mülakata gelmeyecekleri görünce moralim bozuluyor:/
-
@guyan-gelmiş Nasibin sonraki sınavda demekki üzül diye söylemiyorum önünden 2000 kişi gidecek diye söylüyorum. Bu 2000 kişi 2017 KPSS'ye de girdiler.
-
@Priss bugünün güzel haberi:) ben de İstanbul için mülakata giricem çünkü. Teşekkürleeeer