Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur Bu nasıl bir mantık ben inan anlamakta zorluk çekiyorum. Arkadaşım bak bu ilanın bu hafta ya da önümüzdeki hafta gelecek olması bilinen birşey değil. Kaç aydır bekliyor bu millet nasıl bilinen birşey? kim biliyor? Diyelimki gelecek hafta da gelmedi o zaman ne diyeceksin harbi çok merak ediyorum.
-
@zenginmemur ben senden de eskiyim 4 yılı devirdim harbi hazırlanara birde pek hazırlanamadan girdiğim bir sene var epeydir sektördeyim yani ve gerek @priss in gerekse @paretowilfredo nun sözlerine saygım sonsuz adamlar yazıyor laf ediyorsunuz yazmıyor yine laf ediyorsunuz. İnsanlarda ne yapacağını şaşırdı. Umutları diri tutmak iyidir yoksa umutsuzlukla geçirilen vakitten ne keyif alınır ne de verim.
-
Kaldı ki @priss dostumuz hiç bir zaman kesin konuşmadı bilinen birşey demedi duyumu veren adam bile bilinen bir şey olduğunu iddia etmiyoken senin zaten biliyoduk bunu söylemen bişey ifade etmiyo demen hoş değil. Elinden geldiğince ulaşabildiği üstadlara ulaşıp buraya yardımcı olmaya çalışıyor daha iyisini yapana da dur çekil kenera dediğini duymadım. Daha iyisi varsa duyum olarak buyurulsun yapılsın kimse buna itiraz etmez
-
@guyman dıstum umut tabiki olcakda iş artık o evreyi geçti.Elimizdeki en önemli gösterge mayıs 2015 guy süreci sende biliyosındur mülakatkarı agustosda yapıldı bizimkide eylül olur.Niye bn sitemkarım onuda yazayım.Şimdi bu maliyenin sınavlarını geçen yıl kimse doğru tahmin edemedi.Kürşad bildi falan hikaye maliyede kimsenin tahmini tutmadı.2000 lik ilan gelebilecek enson tarihte geldi.Bnde buradan bazı kişilerin kendilerini öne çıkaracak duyumlarına falan itibar etmeyelim.Çok bekledik zaten birde böyle duyumlar artık bizi fazla etkilemiyo.Yine yazıyorım ağustosda bayramdan önce olcak duyumı beni heyecanlandırır.
-
@zenginmemur dostum @Priss 'e haksızlık etme, haziran ayının başında adam bu sürecin uzayabileceğini ve çok net hatırlıyorum mülakat tarihlerinin temmuz sonunu bulabileceğine dair paylaşım yapmıştı ki birçok arkadaş tarafından bu söylem tepkiyle karşılaşmıştı, bazı arkadaşlar(kürşad) gibi lafını/duyumunu söyleyip kaçmadı, ben şahsım adına kendisini samimi buluyorum, gelir veya gelmez bu hafta sonuna kadar gelmezse tek kelam etmem kendisine en azından samimi olduğunu bu forumdaki herkese ispatlamış olduğunu düşünüyorum ki yazdıklarından bunu anlamışsındır.Herkesin kendine göre sıkıntıları var elbette, sen 3 yıldır süreçtesin, benim belki daha kısa ama bekleyenim var,sorumluluklarım var vs hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve birbirimizi kırmanın/üzmenin bir anlamı yok. İnşallah şu tarihler açıklanır da daha dallanıp budaklanmaz şu mevzu
-
@guyman Kardeşim içimi okudun sağol yazacaklarımı sen yazdın. Ne diyim bilemedim valla bu zamana kadar ana bacı dahil biçok tepki aldım özelden felan ama bu en garibiydi şimdi mülakat tarihleri açıklanırsa dediğim zamanda çok mutlu olacağım orası kesin ama bi yandan da bu arkadaşın dediği tepki gelecek aklıma kendi kendime bilinen birşeyi mi yazdım la ben buraya diye. Yok ilan gelmezse yani duyum boşa çıkarsa da @zenginmemur ilk sana yazacağım dostum hani bilinen birşeydi diye valla şuan duygu karmaşası yaşıyorum haha
-
@zenginmemur Mart 15'de Sayın Naci Ağbal önemli açıklamalar yapabilir duyumu doğru çıktı babacım daha sen benden ne bekliyosun bana bi de ya. Onun dışında illerin açıklanacağı günü de tutturdum. Canımı mı istiyosun anlamadım ben
-
Ne yazarsın yazın okuyanlar benim ne istediğimi anladılar.Bana göre bu saatden sonra yapılanlar duyum değildir.Beklenen şeylerdir
-
@Priss dostum bak ne olur şimdi benim hafızam her şeyi hatırlar.2000 lik guy alımı zorlamayla gelmiş baskıyla hepimizin emeği var bunda tabi yani sen şimdi kendini göstermeye çalışma.Yoksa seni kürşad diye hatırlayacam bak
-
@zenginmemur ohooooo yav aynen kardeşim ben kendimi ön plana çıkarmak için uğraşıyorum aynen.
-
@Priss tamam dostum konuyu kapatalım okuyanların kararına bırakalım
-
@zenginmemur e sen kendini kapatmışsın dostum ne derseniz diyin benim demek istediğim anlaşıldı benim dediğim mantıklı benim dediğim doğru diyosan zaten tartışamayız ki biz ne dersek zaten senin dediğin doğru sana göre anlamaya bile çabalamıyosun seni de anlıyorum belki başka durumlara kızdın belki süreç seni gerdi olabilir ama burada gerçekten emek veren insanlara haksızlık etme kürşad denen arkadaşın aldığı tepki ortada ona ben de tepkiliyim ama kürşad la bir tuttuğun adama bir bak lütfen geçmiş forum yazılarını bir oku tavsiye ederim. Bu adam çıkıpta mayısta sınav yapıldığında temmuzun sonunda olacak deseydi ki ben bilgi alsa diyeceğine de inanıyorum. Bu seferde adama atma şakir abartma yok mülakatta eylülde olcakmış zaten diye dalga geçercesine saldıracaklardı adım gibi biliyorum. O da zaten ne zaman bilgi aldıysa o zaman paylaştı sen de bu işin belli olduğunu söylüyosun ama bi yandan da maliye de kimse tarihleri doğru tahmin edemedi diyosun e ne malum şimdi kesin kesin konuşuyosun zaten belli bayramdan sonra olacak diye ya olmazsa? o zaman ne olacak ? Ekim de maliye mülakat yapıyorum dese buna kim itiraz edecek ve bu zaten belli bir durum mu olmuş olacak ? şuan eylülde geleceğinden endişeli olan askere gidecek olan evlenecek olan bir sürü işi olan insanlar var haliyle belirsizlik yerine ben böyle haberlerin faydalı olacağı kanısındayım. Saygılar.
-
@guyman sen çok çabalıyosun ya beni anlamak için dostım konu kapandı bekliyoruz işte daha ne diyosın gemçlğimiz beklemekle geçti
-
Arkadaşlar mülakatlar eylülde biterse en yakın yeni guy ilanı ne zaman gelir?
-
@uçanizmirli Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
KDK ya topluca şikayet edin bence. Hizmetin geç ya da hiç işlememesi sorunu var çünkü
Bunu topluca yaparsak etkili olabilir arkadaslar
-
@maliyeci123Hocam ne ilanı ne yaptınız? Zorlasalar 2 yılı bulan bir gelir uzman yardımcılığı sürecindeyiz ve hiçbir şey belli değil... Kim ne diyebilir size
-
@Mimar altı üstü online olarak form doldurulup mağduriyetimiz anlatılacak arkadaşlar. Bi günde 100 kişi başvursa yeter kurumu harekete geçirmeye bence. Hatırlarsanız kpss başvuru süresinin uzatılmasında da KDK çok etkili olmuştu. Bilmeyenler için de açılımı Kamu Denetçiliği Kurumu
-
@mehlikasultan 81 puanla sınava bile giremezseneniz üstelik 2017den 75 puan alırsanız en düşük ihtimal size iyi gelir....
-
@maliyeci123 Hocam yanlış anladınız...Süreci o kadar karmançorman yaptılar ki kimse bir şey bilmiyor aslında yetkililer de bekliyorlar ama niye bekliyorlar onlar da bilmiyor
-
Arkadaslar kasim 2015 de yapilan guy sinavinin mulakatlarida mart nisan gibi yapilmamis miydi ben öyle hatırlıyorum yani yeni olan bir durum değil bu sahsen ben alistim artik ne zaman gelirse gelsin diyorum bizleri düşünen yok benimde suan aklimda mülakat yok tatil yapıyorum cok kafaya takmamak lazim mulakat neden gelmedi diye biraz da kendimize zaman harcayalim