Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gokhangermen her şeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler. bu zorlu süreç içinizdeki yazarı ortaya çıkarmış azizim. kısa bir öykü tadında okudum. betimlemeler, örneklemeler...
'yazar gökhan yine bizden birilerini anlatmış- New York Times'
' mutlaka okunmalı- The Independent' -
@hobbes senin baban gayet medeniymiş. benimki bugün iş malzemeleri olan mağazalara bakacağım sen de gel dedi, sonra da arabayı sanayiye bi baktırtalım dedi. dönerken de arabada cem karacanın o içten sesi: ustam seslendi uzaktaaaaan.... bilemiyorum artık... hakkımızda hayırlısı.
-
@karakalpaklı aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza! hadi eyvallah!
-
Dedem 98 yaşında,maliye bakanlığı mülakatını anlattım ama o okulda hoca olcağımı söylüyor ısrarla:) her ziyarete gelene eylülün 18 inde töreni var yalnız bırakmayın ben gidemem sizler gidin diyor:) Belki içine doğuyor,belki mülakatlar eylülde olcak,ümitsiz olmayın.Bizler çok daha kötü durumlarda bekledik burada.En azından bir mülakatımız var beklediğimiz.Er ya da geç sonuçlanacak,inşallah her şey gönlümüzce olur.
-
Belli olmadı mı daha diye soranlara cevap veremiyorum artık boğazım düğüm düğüm oluyo ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sinirlerim nasıl çöktüyse.2 aydan fazla zaman oldu arayı soğuttular.bu yıkımla oturup çalışmak da zor heves lazım motivasyon lazım hiçbiri kalmadı bende.çaresizlikler içindeyim nereye tutunsam sonu gelmiyo
-
@niloya
Duygulandim okurken.Dedenin mübarek ellerinden öpüyorum. -
@hü.sbky Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Belli olmadı mı daha diye soranlara cevap veremiyorum artık boğazım düğüm düğüm oluyo ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sinirlerim nasıl çöktüyse.2 aydan fazla zaman oldu arayı soğuttular.bu yıkımla oturup çalışmak da zor heves lazım motivasyon lazım hiçbiri kalmadı bende.çaresizlikler içindeyim nereye tutunsam sonu gelmiyo
Boğazım düğüm düğüm kısmını DÜĞÜN DÜĞÜN diye okudum. O kadar düğün varki psikolojim bozuldu sanırım.
-
Perşembe günü için analiz yapan arkadaş vardı, gib perşembeleri sever diyelim, yarin için gelir mi gelir bakalım
-
@hü.sbky
Sürec uzun, psikolojimiz altust oluyo hemen hemen hepimiz ayni durumdayiz ama kimseye hesap vermek zorunda degiliz.Baskalarinin sorulari ya da sozleri sizi bu kadar etkilemesin uzmesin.Ben neler neler duydum zamaninda kafaya taktim agladim ama sonra dedim ki kendime "BU HAYAT BENIM".Bana bahsedildi bu omur ve onu istedigim gibi yasarim.Biz de uc kurus paraya kole gibi calisabilirdik ozelde ki yaptim ben bunu calistim.Biz daha iyi kosullar istiyoruz bu yuzden bu cabamiz.Ve bunu kimseye anlatmak zorunda degiliz.Lutfen degmicek seyler uzulmeyin.zaten yeterince stresimiz var. -
@kürşad seninle duyumlu günleri özledim. Nerdesin ay yüzlüm. Gel artık yalan olsada duyumunu paylaş. Zaten kimse inanmaz oldu sana ay yüzlüm
-
@1903bjk doğru söylüyosunuz hocam hepsinin farkındayım ama çok sağlam sinir gerektiriyo işte bazı tavırlar.
-
@Fabrizio kışın bu kadar gergin olmuyorum gerçekten yazın düğünler iyiyce aşağı çekiyo beni
-
Hadi bakalım inshallah bugün bu gergin bekleyiş sona erer de önümüzü görürüz
-
tarihlerin acıklanacagı yokda insan bekliyor işte
-
@zenginmemur Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@Priss sende haklısın bu forımdakiler benim gibi 3 yıldır bu sürecin içinde değiller.Bu nedenle herkese umut bağlıyolar
He kardeş bir tek sen varsın. Ne çok biliyorsun ya her başlıkta biriyle tartışırken görüyorum seni..
-
@niloya hastasiyiz yazilarinin niloya reis. Seni istemsizce seviyorum
-
@davetsiz Aynen dostum, valla onla o bir iki kere tartıştım yordu beni yazasım gelmiyor.
-
@davetsiz git biraz sosyalleş insan içine çık bana bulaşmassın
-
@atiba gerçekler yorar her zaman bu böyledir
-
Arkadaşlar lütfen burda tartışmayalm ya valla yeni yazılar görünce umutlanıyorum habermi var diye sonra bakıyorum yine birileriyle tartışıyor zaten gerginiz yeter ya