Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@murti1930 açıklama için çok teşekkür ederim hocam gerçekten aklımdan geçenlerin cevabını gayet iyi aldım
-
@mertbulut Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@murti1930 bende Ömer dönmez ile Tüyo arasında kaldım hangisi dersiniz ?
Tabiki Tüyo daha iyi imkanin varsa kitapcida incele her mülakat için işine yarar
-
bardağa dolu tarafından bakarsak iyi tatil yaptık. umarım seneye hepimizin parası olur. daha kaliteli tatil yaparız. bu sene biraz evle dersle karışık bir tatil oldu. gibe güvenim sonsuz muhakkak açıklayacak
-
en geç ağustos ayında tarihler açıklanır gibime geliyor. açıklanacak tarih çok uzakta değil gibi.
-
@guylassakartık daha da geçi olmaz heralde üstadım, eylülde açıklayacak halleri yok ya
-
@Elinor-Ostrom rica ederim hocam ne demek şimdiden başarılar diliyorum iyi çalışmalar
-
@sofuoglu öğretmenlerden onbinlercesi jet hızıyla giriyor. en büyük korkum bizden önce 20bin öğretmenlik alımı açıklanıp bizden önce başlamalarıdır. sıra bizde ama hep önümüze geçenler oluyor. en çok bana bu dokunuyor. öğretmenlik okumadığıma pişmanlık duymaya başlama aşamalarındayım. bu kadar ders yüklemesini hangi bölüm yapıyor ki? biz de başlayalım cidden artık...
-
@guylassakartık noktası virgünülüne katılıyorum hocam size, inşallah bu ay sonuna kadar tarihler gelir ve mülakatlar eylül'de başlayıp biter.
-
@sofuoglu hayalini kurduğumuz kurum, bizim orada başlayacağımız günü nasıl heyecanla beklediğimizi bilse keşke atanmayan hakim savcı öğretmen kalmadı bir biz kaldık. bizim mülakat sonuçlanmadan kimse alınmasın artık.
-
Arkadaslar biri bana normal malin tanimini yapabilir mi acaba? Sicaktan aklim mi gitti acaba endise ediyorum
-
@msaka gelir artığında talebi artan mal normal maldır.
-
@guylassakartık ah hocam kesinlikle öyle, keşke bu işin bir standardı olsa, bizden iki ay sonra ilanı gelen sgk denetmenliği'nin bile bizden önce olma ihtimali var şu belirsizlikte keza sizin de ifade ettiğiniz gibi, hakimlik ve öğretmenlikte de bir o kadar hızlı ilerliyor süreç, o kadar bekledik sonu iyi olur inşallah ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
-
Arkadaşlar boşuna kendinize yazik etmeyin sorulan sorularin hepsini bilseniz bile olumlu olacak diye bi sey yok 7 sorunun 7sini bilen yine eleniyo
-
@atanamayan normal mal ustun malla esanlamli mi yani? Normal mal fiyatla ilgili degil mi cok kafam.karisti galiba
-
@msaka normal mal gelir esnekliği 0 dan büyük demektir.Üstün mal ise gelir esnekliği 1 den büyük demek
-
@atanamayan benim bildigim ve kitapta okudugum gelir esnekligi sifirdan buyuk olan mallar ustun mallar bunlar da ikiye ayriliyo zorunlu ustun mal ve luks ustun mal.gelir esnekligi birden buyuk olan da luks ustun mal
-
@Mimar
Tek kriter referans mi o halde? Bu kadar emege yazik. -
yarın telefon yagmuruna tutalım.bir hafta daha beklemeye sabrımız kalmadı
-
@Mimar Bazen bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum.Tüyo ya çalışıyorum eski baskı yaklaşık bin sayfa o kadar çok bilgi var hangi birini bileceksin diyorum kendi kendime 1000 sayfalık kitaptan 3 soru gelecekte bileceksin diye umutsuzluğa kapılıyorum o da oradan gelirse tabi ama yinede vicdanen rahat edip kitabı kenara atıp çalışmamazlıkta yapmıyorum ilerde keşke elimden geleni yapıp çalışsaydım dememek için.Biliyorum dediğiniz gibi sanki soruların hepsini bilsek bile elenebiliriz ama yapacak bişey yok tek umut bu elde kalan.Bütün olumsuz refarans torpil işlerine rağmen umudu kaybetmeden umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam.
-
@msaka 0 dan büyük olursa normal mal kardesim.1 den büyük üstün yani lüks mal