Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Manifalitikoos haftalardır o his içindeyim hocm
-
@hulyayasar ben ilk defa bu kadar kuvvetli hissediyorum:):)
-
@Manifalitikoos hislerinize güvenmek istiyorum hocam inş. içinize doğmuştur
-
Allah bu süreçte bizi bu kadar mağdur eden kim varsa cuma gününün hürmetine kahrı perişan eylesin net söylüyorum. Yeter yahu biz elimizden gelenin fazlasıyla sabır gösteriyoruz. 2016'dan bu yana her türlü duruma karşı sineye çektik ülke vahim durumda eyvallah dedik sabredin eyvallah dedik fetöcüler temizleniyor eyvallah dedik. Ama ne hikmetse öğretmen polis atamaları bir gün dahi durmadı bu fetöcüler sadece iibflilerin atanacağı yere sızmadı ya! anlamak gerçekten güç! biz yinede sabır dedik çok merak ediyorum acaba 2016 yılında başlanan süreci 2017 nin ikinci yarısında hala tamamlanmamış bir öğretmen güruhu olsaydı bu durum bu kadar sineye çekilirmiydi yıkılırdı ortalık. Mağdur edebiyatından. Bizim suçumuz ne? fazlasıyla sabırlı ve anlayışlı olmak mı biz de insanız yahu bizim de hayallerimiz var. O kadar sene geçirdim. Annem ilk defa bugün bana saldırdı kadıncağız napsın artık o da şaşırdı napcağını sen peşinden gitmediğin için üstüne düşmediğin için haber alamıyosun diyor anne ben napıyım diyorum beklemekten başka bu seferde bunaldım diyor haklı ben de bunaldım. Yeter gerçekten dayanmak çok güç artık !
-
Lütfen bugun arayalım arkdaşlar biraz baskı yapalım lütfen!
-
@hulyayasar biz iki arkadaş aradık 10 dakika arayla bana dedikleri şey çalışıyoruz , arkadaşıma da bilgimiz yok isteklerinizi iletiyoruz dediler. Bence herkese canları ne istiyosa onu söylüyolar başlarından savmak için. Ne kadar çok ararsak o kadar çok telefon geldiğini iletmek demek .. boş boş beklemekten iyidir
-
Dostlar merhaba. Herkes bugün bi GİB'i arasın bakalım. Ben de arayacağım. Haydı boş durmak iyi değil. Sonrada buraya yazalım ne dediklerini
-
Çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda açıklanacak dendi.
-
bende aradım sabırlı olun dedi
-
@Priss klasik cevaplara devam desene hocam
-
@guyman Aramak lazım arkadaşlar herkes arasın
-
Konuşması bana olumlu geldi olumsuz olarak söylemedi yani
-
Gerçekten bezdim.Allahım yardımcımız olsun
-
03123873345 numara bu arkadaşlar sınav hizmetlerine bağlanıyoruz
-
aradım inanın hiç bir bilgim yok sınav kurulu ne aşamada bilmiyorum yakın zamanda duyurulur inşallah aldığım cevap bu
-
@guyman pehh.devlet sırrı sanki.niye saklıyosa
-
Aradım önümüzdeki günlerde açıklancak takip edin dedi.
-
@halilhy o önündeki günler bir türlü bitmedi zaten
-
Gören duyan herkes arasın arkadaşlar bugün olmazsa bile pazartesi gelsin artık
-
@deepblue bu kez daha olumlu geldi bana