Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss ya ne güzel söyledin Moralim yerine geldi gidip biraz alışveriş yapayım moralim arşa çıksın insallah gece sönmez allahım nolur gelsin artık nolur nolur nolur
-
@burcudml Kasımdan önce mi olur mülakat? ne zaman olur?
-
@James-Buchanan hocam bütün millet 129 sayfadir bu konuyu tartisiyoruz
-
@James-Buchanan Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@burcudml Kasımdan önce mi olur mülakat? ne zaman olur?
Hocam bu soru hic aklimiza gelmemisti biraz düşünelim süre ver
Gib i aradim tahmin edin ne dediler -
Hocam keşke bilsem . Duyumcu filanda değilim bana neden sordunuz bunu anlamadım @James-Buchanan
-
@davetsiz olabilir?, bizim bilgimiz yok?, siteyi takip edin?, bilsem söylemez miyim kardeşim? -sonuncusu da benden olsun benim tahminlerim bunlar hocam
-
@HaniYaKi siz geçmişte banka mülakatında "hsbc'nin açılımı nedir sorusuna" eyçesbisi dememiş miydiniz zaten
-
@gokhangermen sanırım başkasıyla karıştırdınız. ki şu an öyle bi soru gelse hesebece demezdim emin olun
-
Çok şükür bugün de şaşırtmadı bizi gib.. Ben asıl mülakat sonuçlarını kaç ay bekliycez onu merak ediyorum
-
@yyy hocam mülakatları en erken açıklayan kurumlardan biri normalde gib 2015 Mayıs ayındaki sınavda 11-27 Ağustos arasında mülakatlar tamamlanmış ve 28'inde açıklanmış, keza 2015 Kasım ayındaki sınavın sonucu da 1 hafta sonra açıklanmış zannedersem, tabi bunlar eski veriler, şuan mülakattan 2 ay sonra açıklarlarsa şaşırmamak gerek...
-
@sofuoglu hiç bi süreç geçen seneyle aynı olmadı ki bu olsun. Bu konuda çok ümitsizim malesef her şey çok uzun sürdü en uzunuda mülakat sonuçları olucak gibi görünüyor fetö yüzünden. Umarım ben haklı çıkmam
-
Arkadaşlar bu hafta duyumu boşa çıktı gibi gözüküyor hepinizden özür dilerim.
-
Bu gib iste boyle bir kurum daha anlayamadınız mi bir de girmeye can atıyorsunuz !!!!
-
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Bu gib iste boyle bir kurum daha anlayamadınız mi bir de girmeye can atıyorsunuz !!!!
Hocam bütün kurumların uzmanlıkları müfettişlikleri denetmenlikleri toplamda 20.000 kişilik kadro açtı bizi çağırıyorlar ama biz GİB de ısrarcıyız.
-
@Priss canın sağolsun hocam.
-
@Priss gib hepimizi şekilden şekile soktu zaten. öngörü duyum vb. sınırları kalmadı. ben ağustos ilk hafta hissediyorum olacak diye. bakalım hislerim boşuna mı değil mi??
-
Mülakatı geçersek kurum askerliği ne kadar erteliyor?
-
@burcudml bilmem, aramışsınız ya. belki bi tahmininiz vardır diye dedim.
-
@magduriibfli @davetsiz tahminen sordum ben.
-
Sözlü mülakattan elenirsem buralardan kaybolurum bi süre, bunalımda olurum büyük ihtimal. Guy a güvenip başvurmadıgım ilanlara üzülürüm, erteledigim hayatıma hayallerime yanarım. Çevreden kaçarım.Biraz gezerim toparlanınca sonra yeniden çalışmaya başlarım.Ah bu süreç..