Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guycucekocu İstanbul
-
Arkadaşlar sanırım mülakata girdiğimiz sınıfın kapının önünde imzalarımızı alan görevli sonuçlar 2 hafta içinde açıklanır , artık eskisi gibi olmayacak düzen demişti,sanırım öyle olacak arkadaşlar
-
Yahu adam 17:00 02:00 arasında açıklanır dedi. Şimdiden açıklanmayacak bugün havasına girdiniz. 02:00ye kadar beklerim ben, o zamana kadar lütfen kimse açıklanmayacak demesin.:)
-
@mehlikasultan şşşt o kötü düşünceleri kafandan at
-
@bıçak-sırtı yine mi kurtlar sofrasina döndü yoksa istanbulll
-
@karakalpaklı konjonktür her an değişiyor. @priss hocam kesin bugün demedi. gelen bilgi o yöndeymiş. bakalım, bekliyoruz.
-
@mehlikasultan Sizin komisyon hangisiydi? 5. komisyondaki görevli de bize aynısını söyledi..
-
@mehlikasultan bende sormustum kapidami gorevliye bana çok uzamaz demisti
-
@karakalpaklı
Cumadan beri aciklancak havasindayiz. -
@zeljkobra 2. komisyondu ... en geç 2 hafta içine açıklanır dedi
-
@guycucekocu en geç 2 hafta içinde açıklanır dedi bize de
-
@merveek temennimiz hemen şu an açıklansın
-
Umut iyi bir şeydir red hemde çok iyi birşey
Esaretin bedeli
-
Listelerin hazır oldugu kanaatindeyim is onların taktirine baģlı.Listede adımız var ya da yok biz bilmiyoruz ama belli oldu çoktan.
-
@mehlikasultan eskisi gibi olmayacak en gec 2 haftaya aciklanir?bunu iyi bisey soyluyormus gibi mi soyledi bir de:)
-
Arkadaşlar merhaba. Gib insan kaynaklarında çalışan arkadaşlar şimdiye kadar hiç bir zaman net bir bilgi vermediler. Hatta gün oldu bilmelerine rağmen yinede telefonda paylaşmadılar. Onlarda talimatı o şekilde almış diyecek birşeyimiz yok.
-
@mehlikasultan :)) ya şu cevabı verenler de nasıl bi kafa yaşıyo orda acaba.Zaten yasal süre 15 gün diolar keşke kendilerini cevap vermek için zorlamasalarmış:)
-
Kazanamayacağımı düşünüyorum mutsuz oluyorum. Kazanacağımı düşündüğümde kaybedenleri düşünüp yine mutsuz oluyorum. Psikolojiler bozuldu, saçlar beyazladı, yıllar harcandı.. Keşke elenenler içinde bir çare düşünülseydi
-
Tuğrul hocaya yazan oldu mu ?
-
@mesnetsiz Tuğrul hoca her akşam mutlaka bir şeyler yazıyor , bakalım bu akşam ne olacak ?