Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Çarşamba 17.30 ile 02.00 arası dediniz, açıklanma zamanı olarak. ben 02.00'a kadar beklerim. 02.00'da da olmazsa duyumlara itibarım sıfırlanacak. Baştan çarşamba günü deyip zaman aralığı bile verdiniz. Şimdi yok perşembe yok cuma yok belli olmaz üstada bağlı vs hoş değil.
-
Kimseye de laf atmıyorum bu arada. Tuğrul abiyi tanımıyorum ama saygı duyarım iibfye yardımı dokunan herkese saygı duyarım. O kadar.
-
@priss keşke senin duyduğun saygıyı oda duysa hocam.terbiyesizlik olarak değerlendiriyorum kısa ve net.
-
@alanyetersiz2 hocam @Priss bunu üstadın kendisine attığı mesajlardan dolayı dedi.
-
@alanyetersiz2 açıklanmazsa özürümü dilerim dostum merak etme.
-
-
@smith hocam ben bu forumun hemen hemen ilk günlerinden beri burdayım. başka hesabım yoktur hesabımı kontrol edebilirsin. terbiyesizlik olduğunu dile getirdim bu ağız bozmak değil bence. çünkü @Priss hocam açık yürekle burda çabalarken birilerinin çomak sokması dil uzatması canımı sıktı. sözüm için forumdan özür dilerim ancak muhatabından dilemem.
-
Bu iş imzaya kalmissa daire baskani ne zaman imzalamak ister yayinlayin derse yayinlanir demek ki, kimse bu neden boyle diyemez ki. Arkadasin dedigi gibi 15 martta bir sey olacak demisti ve bakan aciklamisti yoldaydim o günü hic unutmam. Umut insani taze tutar, zaten geçmisi dikkate alirsak bir haftada aciklanmisti. Birakin kisa surede aciklanmasin o fetocu olmayanlarin alinmadigi nadir alindigi zamanlar gibi olmasin. Yeter ki hakkimiz bize verilsin. Cumayi gozden cikarmistik. Duyum gercek cikarsa bin tesekkur cikmazsa da bin tesekkur gecmisteki dogru bilgiler icin. Bir insan yalan yere umut veriyorsa ruh hastasidir bana gore priss te simdiye kadar hep tuttuysa neden simdi yalan soylesin. Kurumun en ustune onlar nasil mudahale etsin. Satasmalara mahal vermeyecegim. Ama karsinizdaki de insan lutfen yardimci olacak kisileri kirmayin. Yedigimiz kaba derler ya yanlis benzetme olmasin ama yapmayalim lutfen.
-
Gerginligimizi bizimle samimi şekilde ilgilenen insanlara yansıtmayalım arkadaşlar
-
@Priss hocanın hakkıda inkar edilmez tuğrul hocanında ikisi de sağolsun.Başka insanların iyiliği için uğraşıyolar.@Priss hocam siz elinizden geleni yaptınız açıklanır yada açıklanmaz yapacak bişey yok sizin iletisim halinde olduğunuz üstat da sağolsun onu. elinden de bişey gelmezki komisyonun açıklamaya karar vermesi lazım.Üstat olanı iletiyor.
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Ben bu tartışmada işin açığı çok taraf olmak istemiyorum ancak tek bir noktadan katılabilirim. @Priss 'in kovaladığı şeyin ne kadar sıkıntılı bir uğraş olduğunu, yeri gelince birilerine ricada bulunurken kaç kez düşünüldüğünü, netice olumsuz olunca o kişiye haliyle bir daha sorarken veya bunu yansıtırken kullanılacak dilin nasıl zor belirlendiğini vs. vs. çok iyi bilen biri olarak kendisine teşekkür dışındaki her çıkışın haksızlık olacağını düşünüyorum. Kendisi zaten yeterince bu meselelere vâkıf olduğundan söylenen bir sözü sıkıntı edeceğini çok zannetmiyorum.
Bize neler dediler bugüne dek, biz yolumuzdan dönmedik uğraşmaya devam ettik. Allah'ın izni ile de kimsenin sözü ile de bırakacak değiliz.İnşallah tez zamanda açıklansın da herkes rahatlasın. Yeni döneme bakalım hep birlikte. Allah yardımcınız olsun, sabrınızı artırsın dostlar.
-
duyumlara itibar etmeyin dedikce duyum pesinde kostunuz devlet isi bu zamani belli olmaz
-
Tugrul hoca iyi bir insan karsiliksiz yaptigi iyiliklerin haddi hesabi yok ama @Priss hocami hedef alan kelimeler kurmasi yersiz ayip etmis bence
-
Pris ve pareto haklı sonuna kadar gerisine de saygı duymuyorum.. Eleştirmeye kimsenin hakkı yok kusura bakmasınlar
-
kimseyi hedef tahtasini koymamak lazim herkezden allh razi olsn.ama burda sallamasyon birseyler tuttrp prim yapmak istyende cok. oyuzden hakki katen yardimci olmak istyen kisileri bu yuzden gocundurmayin kimseyi tanimiyorsunuz niyetinide bilemessniz.oyuzden sabir edelim duyumlara cok takilip gunlerinizi zehir etmeyin.
-
@priss biz sizden razıyım hocam Allah razı olsun yardımlarıniz icin
-
Ayyyy tutmuşlar bir de burada prisse laf söylemeler yok tuğrul muydu priss miydi hangisine inanıcazlar falan. Hani öyleydi hani böyleydi demeler.
İşsiz misiniz dicem ama pek çoğunuz işsizsiniz farkındayım.
Gerginliğinizi de alın yanınıza da uyuyun annem hadi. Stresle hiç çekilmiyorsunuz. -
@mk-ank özür dilerim o arkadaş zannettiydim.
-
@merveek özellikle sonu hikaye zaten orda kopuyor yoksa film durağan ama sonu vurucu arkadaşlar izlemeliler
-
Ben çalışıyorum halkbank.. Bankacı stresi.. Herhalde siz işsizsiniz