Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bu kurumlar bizi verem etmeye yemin etmiş.eskiden böyle miydi gecesinde açıklanırdi hey gidi günlerr
-
@yyy yok be dakka dakka yazanlara cevap.fenalık geldi su dakka su saat okumaktan.
-
@cerkes46 tamm kardeşim ben yanlış anladım o zaman.. Pris çok iyi niyetli de
-
@gizo11 sisteme isimleri girecek yetkili bile dakikasını bilemez zaten.
-
Açıklamayın tamam belkide bizler kazancaz die nasıl düzeltiriz die bakıyorlardır
-
@kürşad-atilla Kardeşim tuğrul kocer daha öncede yaptı bunu. etkinlik yapıyoruz gibi birşey söyleyip sonra nerelere gitti laf diyerek duyumunu geri çektiğide oldu daha önce bu foruma laf atıp twit sildiğide oldu. yine hedef gözetiyor hazımsızlıktan başka birşey değil bu yaptığı!
-
@kürşad-atilla, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@cerkes46 kendisi zamanında bilgi alınca nasol alıyordu o zaman.. Şimdi alamıyor. Üstadın yanında olan üst seviye görevlidir.. Pris iyi niyetli biri. O çalışıyorlar diyor da o zaman sorarlar adama nereden biliyorsun diye. Çalıştığını.. Açıklama yapmıyorsa. Artık Tuğrul kooçer zayıftır
Aynen kardeşim kisa ve net aciklamisin
-
Sınav sonucu perşembe açıklanmıştı belki mülakat sonuçları içinde Perşembe bekliyorlardır son totem bu bende ki
-
Hadin gari oyle mi boyle mi demeden usulca bekleyelim cok yiprandik
-
çat diye açıklanıyomuş cok acayip olur valla
-
@Priss hocam bir iyi geceler mesajı atsaniz üstada belki bir iki güzel kelam eder size
-
Dostlar üstat diyeceğini dedi artık onun da yapacak birşeyi yok. Birde burda elli tane duyum söyledik üstat sayesinde neredeyse hepsi doğru çıktı. 15 inde açıklama yapacak dedik o bile çıktı şimdi bir mülakat açıklaması neden imkansız olsun. Tuğrul abinin dediği gibi komisyon bilgi vermez durumu bence yok veriyor işte diyor işler bitti kurul ne zaman açıklarsa o zaman girilir diye
-
@kürşad-atilla Tuğrul hoca kesin bilgi almadan konuşmaz çünkü popüler olma gibi bir çabası yok. Amacı iyiniyetle öğrencilere yardım etmek boş yere umuda kapılmayın Şuan için kesin bişey yok çalışmalar devam ediyor diyor. Listeler kesinleşti gibi asılsız duyumlara inanmayın diyor. Ve emin olun bunu diyorsada vardır bir bildiği.
-
@Priss Hocamız her zaman samimi bir şekilde duyumlarını ve tahminlerini paylaştı kesin konuşmadı hiçbir zaman. Tugrul hocayı da severim uzun süredir de kendisini takip ederim ama bu son paylaşımlar ile Priss hocamı hedef alıyorsa bence yanılıyor.
-
@priss hocam sen sıkma kendini. senin ve bu forumun dürüstlüğü kaç kez tescillendi. duyum süreçleri nasıl işliyor nasıl yapılıyor bilmeyen insan atarda tutarda. kendi popularitesi düştükçe biraz daha demagojik eğilimler sergiliyor birileri. elleme boşver biz senide biliyoruz onuda.
-
Bu işin devlet sırrı haline getirilmesi kimse bilemez kimse edemez durumuna getirilmesi canımı sıkıyor. Zor bi iş mi. Geçmişte aynı gün açıklandığı olmadı mı oldu. Nedir bu uzatma?
-
@priss Hocam neyi bekliyorlar anlamıyorum almak istediklerini almışlardır zaten insanları niye bekletiyolar.İtiraz eden yine itiraz eder yani cuma açıklansa itiraz eden etmiyecek mi yani.
-
@priss reis bugün beklesek mi acaba. Cumayı işaret ediyor herhalde saat
-
Burada Tuğrulculuk Prisscilik oynamayalim gençler ikisi de bize sayisiz iyiliği olmuş insanlar ben ikisine de inanıyorum şahsen demek ki bilgi aldığı kişiler farklı play bundan ibaret
-
Listeler nasıl belli değil kardeşim. Geçmişte aynı gece belli olan listeler nasıl belli olmaz biri bana bunh açıklasın. Bal gibi belli liste. Cumaya bırakılıp itiraz telefonlarından kurtulmak istiyor gibiler. Kifayetsiz.