Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss üstada mesaj atsak mu uyudun mu diye
-
@kürşad-atilla @Priss sadece masum bi iyi geceler mesajı..
-
belkide üstad yoktur gerçekte Tyler Durden hesabı, üstad @Priss in kendisidir
-
Tuğrul hocanın paylaşımlarını gördünüzmü ?
-
@kürşad-atilla
Devrik yazmadığın zaman iyi oluyo bak -
@tugba87 aslında en başında cumadan önce denmişti tabiki duyumlar sürekli değişebiliyor.En kotu cuma açıklanır herhalde diye düşünüyorum. Tabiki öncesinde açıklanması hepimizin temennisi... Yani sabretmeye devam eninde sonunda açıklanacak...
-
@priss hocam bizim sonuçları çekmecede unuttular.
-
Tası tarağı toplayıp köye gitcem gari cumada açıklanmazsa:)
-
@1903bjk dostum haklısın ben de okuduğumu anlamıyordum. Kafa liste hazır cümlesine takıldı.. İnsan tuvalete gidemiyor her an açıklanabilir diye
-
Mülakat tarihlerini beklerken de kendimizi böyle sıkıntıya sokmuştuk ben kendi adima bayağı sıkıntıya girmiştim en son forumu bile takip etmeyi bıraktım aciklaninca arkadasim hayırlı olsun açıklandı dedi bende baktım siteye.. Duyumu olan arkadaşların gerçekten iyi niyetli olduğuna inanıyorum özellikle priss Allah razi olsun bizim için bişeyler öğrenmeye çalışıyor yarın sabaha kadar aciklanmaz ise yine bırakıcam buraları okumayı beklentiye girmek kötü birşey aciklaninca illa bı arkadaş haber verir inşallah priss inde dediği gibi bu aksam yada yarin sabaha açıklanır beklenti hepimizi yoruyor Allah'a emanet olun dostlar.
-
@ansızınbirilan Gördüm, herkes dilediğine inanmakta özgür, diler hak verir dilerse katılmaz. Ama bu bir gerçek çok kaptırmamak lazım bu duyum işlerine kendini, gerçekleşmeyince moral bozuluyor sonra.
-
Bugünü de bitirdik gencler. Yarın ola hayrola. Gidin bi film izleyin kafa dağıtın
-
@tugayç Madem oradan girdin kardeşim, bir film öneriver de izleyelim o vakit
-
@cerkes46 noktalama işaretlerinden haberin var mı?
-
@galdirik çek bi galdirik.. Helal sana
-
@kürşad-atilla hayırdır birader
-
@sofuoglu ben önereyim bi tane beni çok etkilemişti. İncendies(içimdeki yangın) . mutlaka izleyin arkadaşlar. dram ama baştan diyeyim sonra vay beni ağlattı felan diye zırlamayın bana:))
-
Birkac saat girmedim neler olmus burda ya
-
@kzxp hocam mülakat sonuçlarını görmeden dram filmleri izlemesem daha iyi sanki karakter olarak da duygusal bir mizaca sahibim hepten iptal olmayalım
-
@ansızınbirilan paylaşımını sizde paylaşır mısınız neymiş o?