Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Oyle bi haldeyiz ki benim biladere kirve olunca bile bu kadar heyecanlanmamistim
-
Yeminle 29 eylülden soğudum ya göre göre. Sınav duyurularına bir 11 ekim yakışır
-
gece saat 2ye kadar bekleyeceğim. yani heran herşey olabilir. ama gözlerim yoruldu gerçekten
-
@iibflibirgarip hocam zannetmıyorum
-
Tekirdağ icin benden başka bekleyen yok sanirim : )
-
@hadinbahım hocam bence normal hayat seyrınızı devam ettırmeye calısın acıklanınca haberınız mutlaka olacaktır zaten
-
@ukraynali kardes sende bı tekırdaglı bulamadın ya
-
@priss Asıl biz teşekkür ederiz hocam. Şuan ne yazacağımı bilmiyorum valla duygu yoğumluğu yaşıyorum şuan ama bizler için hiçbir çıkar gözetmeden koşturduğunuz için çok teşekkür ederiz.
-
@ricardian hocam Vallahi sıkıntılı birşey gerçekten. zaten işim yok öyle yenileyip duruyorum
-
Arkadaşlar şimdi yakınımdan haber aldım kendisi bugün gibteymis öğlene kadar çok yogunmuslar cuma aciklanir demişler. Haberiniz olsun.
-
@hadinbahım öyle oluyor hocam psikoljıkmen kotu durumdayız bı ara 2 dakıkada bır sayfa yenılıyordum
-
@mistho41, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar şimdi yakınımdan haber aldım kendisi bugün gibteymis öğlene kadar çok yogunmuslar cuma aciklanir demişler. Haberiniz olsun.
Gerçeksin değil mi ? Trol mrol değilsindir inşallah.
-
Gib cumaları mesai bitimini sever ki arayıp soru ve itiraz yağmuruna tutmasınlar diye. Bana da cumaya sarkacak gibi geliyor hayırlısı bakalım
-
@ricardian evet psikoloji alt üst. yani ne denilebilirki
-
@ukraynali olmazmı burdayiz :))
-
@smith kardeşim trolle isim olmaz kocaeli listesinden sorgula ismimi veriyim istersen. Sizin gibi bende bekliyorum. Öğleden sonra whatsaptan yazdım kendisi şimdi döndü. Bir ihtimal önümüzdeki günler dedi ama öngörülen cumaymış duyumumu sizinle paylaştım.
-
@ukraynali
Puanimdan korkmasaydim yazcaktim:( Ahh Trakya:(( -
@mistho41, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@smith kardeşim trolle isim olmaz kocaeli listesinden sorgula ismimi veriyim istersen. Sizin gibi bende bekliyorum. Öğleden sonra whatsaptan yazdım kendisi şimdi döndü. Bir ihtimal önümüzdeki günler dedi ama öngörülen cumaymış duyumumu sizinle paylaştım.
Çok çok teşekkür ederim sağol.Malum bu forum trollerden çok çekti.
-
-
@smith haklisin sürekli okuyorum ama yazmıyorum bilgim oldukça yazıyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını verir inşallah.