Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ricardian yazılanları okuyorum okuyorum 50 sayfada bir soruyorum napayim dostum mulakat günü de fire yoktu ilk 15 kişi eksiksiz gelmişti merak ediyor insan : )
-
@mistho41 inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@fact0riel 29 eylül muydu sizin de : )
-
galiba cumaya kalacak arkadaşlar bugün için umutlarım tükendi
-
Cuma'ya doğru programına hoşgeldiniz
-
hissediyorum yarın kesin açıklanacak
-
Bu gece insanların yüreğine indirme de moda gerçi hala geceden ümit var yani.
-
Neyse şurda ne kaldı ki cumaya...
-
Ha bugün ha yarın derken haftayı bitirdik
-
@ukraynali 2 ekim
-
Acaba üstad biliyor mu neden açıklanmadığını. Cuma namazına büyük talep olur bu cuma
-
@ukraynali ben tekirdağ bekliyorum. Facede grup da var ama fazla aktif değil
-
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır... İnşAllah açıklandığı gün yüzü gülenlerden oluruz belki bencilce bi dua gibi ama malesef sistem herkesin kazanmasına izin vermiyor.Gönül isterki herkesin yüzü gülsün ama şöyle bakmak lazım; Nasip... O yüzden herkes için en hayırlısı diliyorum
-
Umut var mı? @Priss toplandık bekliyoruz sabahtan beri
-
@ff, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@ukraynali ben tekirdağ bekliyorum. Facede grup da var ama fazla aktif değil
- Komisyonla esprili bir sohbet havasında geçti benim mulakat. Girerken önce kapıyı açıp sonra tıklattım ve mulakat esnasında bunu farkettiklerini söylediler. Benim baya raht ve pozitif geçti herkese mi aynıydı bilmiyorum tabi: )
-
Tahminim yarın 23:47 hadi hayırlısı
-
cuma namazına müteakip açıklıcaklar herhalde:) yoğunluk olmasın diye. Ama bizim millet rükuya giderken bile siteye bakabilirler bunu düşünemiyorlar:))
-
Neden ya bugün ya cuma tahminler yârin olamaz mı yani bugün açıklanmazsa
-
küsüratlı saat tahminlerinizi forumca çok önemsiyoruz arkadaşlar çekinmeden yazın hepsini.
-
@gokhangermen 20:45