Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Guvenlik sorusturmalarini yapip aciklamalarina bn varim.En azindan 4 ay beklemeyiz aciklandiktan sonra
-
@priss senin tahminin zaten bu isin cumaya kalmayacagiydi duyumcun zaten cuma demisti bn mi yanlis hatirliyorum hatta sende persembe diyodun olmadi cuma carsamba duyumun senin zorlamayla hislerinle vermis oldugun bi haberdi
-
@zenginmemur yani su 2 gunden sonra aciklanirsa o zaman yanilirsin
-
@zenginmemur Yok dostum olay şu: ilk sorduğumda Perşembe Cuma dendi. Sonraki sorduğumda işin o kadar uzamayacağı söylendi Çarşamba 17.00-02.00 arası açıklanması muhtemel dendi. Duyum boşa çıktı yani
-
güvenlik sorusturması ile bu durumun alakası yok arkadaşlar.KOM da ve İstihbaratta çalışan arkadaşlarımıza sorduk.Malıyeden herhangi bir talep gelmedi dediler.Milli savunma bakanlığı isim göndermiş onları inceliyoz demişti...
-
Cuma günü açılanacagı kannatindeyim bende.Sabırlı olalım...
-
@ölümüneevetrte sadece niyet okuma keske o sebeble beklesek
-
Hepimiz en geç cumaya odakliyiz.Cuma günü de açıklanmazsa büyük yıkim olucak
-
@iibflibirgarip aynen cuma acıklanmazsa sıkıntı buyuk.Ama cuma açıklanacak inşALLAH not et
-
mülakat tarihleri içinde haziranın sonundan itibaren her cuma kesin acıklancak dedi.agustosun 4 ünde acıklandı.uzatırlarsa hiç şaşırmam.her kurumda böyle bi ağırdan alma var
-
Müge Anlı ile güne merhaba diyorum gençler sonra gelin evi daha sonra da seda sayan izlicem hadi görüşürüz kendinize iyi bakın:))
-
Arkadaşlar bende geçmiş yılların mülakat sonuç açıklama tarihlerine baktım Cuma ya da haftasonu olmuş genelde ... sizde bir inceleyin isterseniz...sanırım açıklayıp 2 gün kafa dinliyorlar Bir de GİB'i aradım ben yarım saat önce bizim bir bilgimiz olmuyor tarih hakkında en son bize söylüyorlar, tarih hakkında bilsem siz sormadan ben söylerdim size inanın dedi ve gayet sakin bir şekilde konuştu görevli dedim çok bekledik süreç bunu gerektiriyor dedi .... Sizlerle de paylaşmak istedim ...
-
Tamam gib sen de haklısııın tamaaamm anladık avukatların bilmem ne bilmem ne de yapılan yazılı bilmem ne bilmem ne de yapılan sözlü sınav sonuçlarıgjkgjjghjk..... kaldır şunu artık ey gib
-
Bende soranlara cuma günü diyorum o da çıkmazsa yalancı muamelesi görcem:)
-
@Priss şu üstadı bidaha arada bari düzgün bir bilgi alsın.d
-
Son bir kez şansımızı deneyelim hocam
-
Gunaydin. Bugün açıklanacagini hiç sanmam cuma varken. Bir an önce gece olsun istiyorum, bugün geçmez dostlar film önermeye devam..
-
@davetsiz amir khan ghajini izlemediysen
-
@davetsiz Kardeşim bu mülakatın kurum sınavı 18 Mayıs Perşembe günü açıklanmıştı. Açıklamak isterlerse bugün de açıklayabilirler bence ama tabi dediğin gibi bugün kesin açıklanacak şeklinde de düşünmemek lazım nitekim bayağı yıprandık. Web Alert halihazırda kurulu zaten değişiklik olursa ilk bizim haberimiz olacak
-
@jakuppp sen ver biz ararızdiyecez yakında@priss