Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hashus yahu mülakatla ilgili ne konuşulmasını öngörüyorsunuz, günün 24 saati mülakatla ilgili mi konuşulmasını bekliyorsunuz. Buradaki birçok arkadaş ben de dahil olmak üzere mülakat stresimizi bu foruma girip buradaki dostlarımızla sohbet ederek gidermeye çalışıyoruz. Şayet bu durum forum nezdinde kötü bir intiba bırakıyorsa yönetici arkadaşlarımız bizleri uyarır ve biz de bu doğrultuda mülakat harici konuşmayız olur biter.
-
@byn-kyns hocam sizin vmy olmadı mı?
-
@james-buchanan sinava gitmek nasip olmadi ama bu sene gircem inşallah
-
@james-buchanan sinava girdigim gunden beri hislerim persmbe diyor ama bakalim yanilacakmiyimmm, nolurrr yanilmiyimmmmm
-
@by123 inşallah.
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@hashus yahu mülakatla ilgili ne konuşulmasını öngörüyorsunuz, günün 24 saati mülakatla ilgili mi konuşulmasını bekliyorsunuz. Buradaki birçok arkadaş ben de dahil olmak üzere mülakat stresimizi bu foruma girip buradaki dostlarımızla sohbet ederek gidermeye çalışıyoruz. Şayet bu durum forum nezdinde kötü bir intiba bırakıyorsa yönetici arkadaşlarımız bizleri uyarır ve biz de bu doğrultuda mülakat harici konuşmayız olur biter.
yahu tamamda arkadaşım bizimde anlık bakma şansımız yok bir giriyoruz foruma 15 sayfa ilerlemiş ondan sonra işe yarar bir duyum bulmaya çalışıyoruz yarım saat muhabbetleri okumakla geçiyor elde var sıfır ben sohbet etmeyin demiyorum ki arkadaşın dediği gibi özelden konuşun yada farklı bir sayfa açıp konuşabilirsiniz böylece ben ve benim gibilerde zamandan tasarruf etmiş olur diye düşünüyorum
-
@hashus, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
yahu tamamda arkadaşım bizimde anlık bakma şansımız yok bir giriyoruz foruma 15 sayfa ilerlemiş ondan sonra işe yarar bir duyum bulmaya çalışıyoruz yarım saat muhabbetleri okumakla geçiyor elde var sıfır ben sohbet etmeyin demiyorum ki arkadaşın dediği gibi özelden konuşun yada farklı bir sayfa açıp konuşabilirsiniz böylece ben ve benim gibilerde zamandan tasarruf etmiş olur diye düşünüyorum
bu talebinizi forum yöneticilerine iletmeniz daha sağlıklı olacaktır.
-
@hashus direk en son sayfayaya gidersen açıklanıp açıklanmadığını anlarsınız bence:)
-
Ne sınavmış mübarek ilanın gelmesi ayrı dert oldu Sınav apayrı mülakat anca sonuçlar da bekliyor nasıl bir işleyiş pes
-
@hashus Dostum elbette foruma tek tük giren kişilerin bu talebini olağan karşılıyoruz;fakat, buradaki sohbetler kişisellikten uzak, var olan bir sohbete bu başlıkta birçok arkadaş da dahil oluyor ve bu şekilde gelişiyor. Elbette bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız @James-Buchanan arkadaşımızın dediği gibi forum yöneticilerini aktarmanız daha sağlıklı olur ve onlar da sizinle aynı fikre sahipse biz de ona göre tavır alırız.
-
@hashus
Bu sayfa boyle gider.Aylardir birbirimizin derdine ortak oluyoruz stres atiyoruz burda.Sadece GİB'in sayfasini takip edebilirsinir okumak istemiyosaniz.Yok ben duyumlari da takip etmek istiyorum derseniz, o zaman "sadece duyum" adi altinda bi baslik acabilirsiniz.Duyumlar oraya yazilir. -
Acaba telefon ile arasak biraz baskı yapmış olur muyuz dedim siteyi takip edin dediler
-
@mervekdem "biz bunu nasıl düşünemedik çok teşekkür ederiz" diyemediniz mi hocam
-
@sofuoglu içimden neler neler dedim
-
@by123 olmayınca artik bi beklenti içine girmiyosun soyliyim
-
390 ları geçmese bari sayfa diyorduk yanıldık
-
Tamam haklı olabilirler ama bu durumu yaşadığımız bu gerginliği, beklemeyi unutmayacağız Sevgili GİB ... Resmen Kasım 2015 sınavından beri bekliyoruz ...
-
Arkadaşlar bugün açıklanacaksa kurumdakilerin haberi oluyor zaten. Öğleden sonra arayalım hala bilgimiz yok diyorlarsa yarını bekleyeceğiz yapacak bişey yok
-
@frankell-p yanii sadece his ama cumada olursa bizim olsun yeter ki olalim daaa orada yeter kiiii
-
@utku haberleri olsada bilgimiz yok siteyi takip edin diyolar yıllardır yaptıkları şey hiç bugün açıklanacak bekleyin şu saati filan dedikleri olmadı ki