Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu iOS için Yok mu bir program
-
Ben de Exam filmini önereyim. Filmi şöyle anlatmışlar : Birbirini tanımayan, adlarını dahi bilmeyen 8 kişi 80 dakika içinde nasıl hem yardımlaşma hem hesaplaşma içine girebilir ? İşin ucunda iyi maaşlı bir iş varsa mümkün oluyor.
-
@bıçak-sırtı Güzel film
-
@kzxp para verseler izlemem.
-
@napsak vallahi bilgim yok üstad
-
@guyman, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz amir khan ghajini izlemediysen
Ya bi sevemedim şu adamı. Geçen de gelmiş istanbul a ergenler peşinden koşuyor değişik değişik hareketler
-
Bugün açıklanır diyen var mı?
-
film değil de dizi izleyin bence. önerim ise narcos. 50'şer dakika olan bölümlerinin sonlarında GİB duyurular sayfasını ziyaret edersiniz
-
@james-buchanan bu alıma dair önceki açıklama persembe oldu umudum var az da olsa
-
@mehmet-muzaffer ya Narcos'un da 3 sezonunu izlediysek ne yapacağız hocam
-
@james-buchanan kapatalim bu konuyu
-
@sofuoglu person of interest izle kanka izlemediysen
-
Arkadaşlar sürekli müsait olamadığımız için belirli aralıklarla foruma girebiliyoruz.sayfalarca yazılmış ve yneredeyse hiçbiri mülakatla ilgili değil.başlık konusu dışındaki konuları özelden konuşabilir misiniz?
-
bear grysll kurtuluş serilerini izleyin harika.d
-
Breaking bad & The sinner 2sinden birine baslayin tavsiyeem
-
@sofuoglu o zaman önerim yine de her bölümü bir saatlik diziler. Vikings olabilir mesela. He yok çok kaotik sevmem derseniz de Yedi Numara, Ekmek Teknesi izleyin :)))
-
@hipokrat izlemedim kardeşim hemen bakayım
-
@mehmet-muzaffer Hocam hepsini izledim Tabi Yedi Numara ve Ekmek Teknesini nostalji amaçlı da bakılabilir
-
@mahallesnafi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar sürekli müsait olamadığımız için belirli aralıklarla foruma girebiliyoruz.sayfalarca yazılmış ve yneredeyse hiçbiri mülakatla ilgili değil.başlık konusu dışındaki konuları özelden konuşabilir misiniz?
+1
-
@Priss hocam adı üstunde duyum . Biz senden raziyiz . Çok saol . Resmi şeyler bile zamanında yerine getirilmiyor . Eskiler gib için çok başlı ejderha derdi . Biri bişey dese anında o karar degisebiliyormus çok fazla büyük olduğundan . Bekleyip göreceğiz . Herkese sabırlar dilerim