Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mehlikasultan 2015 kasım hakketten ya dile kolay
-
@mehlikasultan katılıyorum ben yazılı sınav sonucunun açıklandığı perşembe günü aramıştım. Belli değil siteyi takip edin demişlerdi. 1 saat sonra açıklandı.
-
@alanyetersiz2 o gün bugünmü yoksa
-
@guyman bu oradaki görevliye göre değişiyor anladığım kadarıyla. 2015 alımında bana bugün açıklanacak demişlerdi ve açıklanmıştı ordan yola çıkarak bu yorumu yaptım.
-
"Kitap okuyun,film izleyin,gezin,tozun.
Strese gerek yok.
Stressiz birgün geçirin.
Sonra mideniz ağrır,saçınız beyazlar "Demiş Tuğrul Hoca muhtemelen bugün de gelmeyecek, böyle söylediğine göre
-
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kaç şey söylemek istiyorum. Burda bir grup arkadaş var cuma akşamı cumartesi en geç pazar açıklanır dediler. Olmayınca pazar akşamı pazartesi dediler. Pazartesi olmadı salı dediler. Salı olmadı çarşamba dediler çarşamba olmadı şimdi perşembe diyorlar. Ya yanlış anlamayın ama bu tarz konuşmalar herkesi büyük bi beklentiye sokuyor. Açıklanmayınca tepkilerin dozu da yüksek oluyor. Sabretmek sessizce sabretmek en doğrusu değil mi sizce de?? Bi bilginiz yoksa insanları niye beklentiye sokuyorsunuz ki yani???
Bir de burda bi grup arkadaş var. "Ya arkadaşlar çok da fazla abartmadan geyik yapsanız biz de duyumlara bakıyoruz ama sayfalarca başka şeyler okuyoruz" diyen arkadaşlara bir anda hep birlikte yükleniliyor. "Burası böyle gider, biz böyleyiz, stres atıyoruz" falan gibi cevaplar veriliyor. Bu da çok abes bi tavır zannımca. Unutmayalım ki özgürlüğümüzün sınırları bir başkasının özgürlük sınırlarını ihlal edene kadar geçerlidir. Eğer o insan bu durumdan rahatsızsa bunu en azından anlamanız ve saygı duymanız gerekir. Yanlış anlamayın 1 saatlik önceki mevzu için demiyorum sadece daha önceden de yaşandı hatta ben de yaşadım...
Bir de dikkat ediyorum forumdaki bir çok arkadaş sanki kazanmış gibi konuşuyor. Kesinmiş yerimiz garantiymiş de bi listeden adımıza bakmak için bekliyomuşuz gibi bir durum var. Ya arkadaşlar bi sakin olun ya. Bunun sonucunda çok büyük bi hayal kırıklığı yaşamak da var. Hep oldu diye düşünüyoruz da hiç olmazsa diye düşünüyor muyuz??? Böyle yapınca hayal kırıklığımız da daha büyük yaşanmaz mı??? Bence her zeman olamayabileceği ihtimali de bir kenarda dursun. Ki zaten 1870 kişiden 850 kişi alınacak 1020 kişi yani mülakata giren insanların yarısından fazlası elenecek. Bu ben de olabilirim sen de bunu unutma.
LÜTFEN ARTIK ŞU ŞIMARIK KÜÇÜK ÇOCUK HAVALARINDAN VAZGEÇİN BİRAZCIK
-
@saay saygıdan bahsediyorsan yazının sonuna eklediğin büyük harflerle yazdığın cümleyi silmen gerekir
-
@saay söylediklerinde haklısın kardeşim.
-
Bırakın milleti eleştirmeyi herkes tek tip vaziyette tek tip duyguyla beklemek zorunda değil ,kimi geyik yapar kimi ilk maaşını konuşur,kimi film tavsiyesi ister ,kimi duyum peşinde koşar burası forum bırakın millete karışmayı kimsenin özgürlük alanına müdahale de Yok ayrıca ,gib in sitesine bakıp bekleyebilirsiniz sonucu,
-
Ozgurlukmus saygiymis bol keseden sallamaya basladi millet.Bi bakin bakalim kacinci sayfaya gelmisiz burda.Ozgurlukse bizim de sohbet ozgurlugumuz var burda.Baska sayfa acin kardesim cok mu zor parayla mi? Sadece kavgadan gerginlikten beslenin siz.Sohbet muhabbet rahatsiz ediyo insanlari pes.
SIMARIK COCUKLARIN ARASINDA OLMAK ISTEMEYENLER BASKA SAYFA ACIP OLGUN, RESMI SOHBETLER YAPABILIRLER.
-
@saay her şeyi anlarım da ŞIMARIK KÜÇÜK ÇOCUK HAVALARINI anlamam kusura bakma. Burda son düzlüğe ramak kalmış, insanlar baştan ayağa kendini yedi bitirdi gitti biraz paylaşım yaparak stres atıyor, biraz bilgi edinmek istiyor. Elenecek sayısı da ilan geldiğinde belliydi zaten. Siz yeni mi farkına vardınız ? Yoksa stres yeni mi başladı ?
-
@hipokrat hakaretvari bir söylem olduğunu düşünmüyorum saygısızlık da yapmadım şımarık çocuk bir küfür veya bi kötü söz barındıran bir sıfat tamlaması da değil. Vazgeçin diye temmenimi bildirdim. İlla yapacaksınız diye bişey demedim. Söylediğimin de arkasındayım. Evet burası forum ve bu forumun en tepesinde guy mülakat süreci yazıyor. Film önerileri başlığı değil.
-
Farkındayız herşeyin merak etme. Saygıdan bahsediyorsun.. Sadece bahsediyorsun.
-
@saay en son büyük harflerle yazdın ya ondan çok etkilendim.
-
@bıçak-sırtı inanın şuan stres yapacak durumda değilim. Babam hastanede yatıyor ve bende onun yanında kalıyorum öğlenleri bakabiliyorum foruma ve bir duyum için 20 sayfa okumak zorunda kalıyorum. Olacaksa da olmayacaksa da hayırlısı neyse o olsun. Streslik bi durum yok çok şükür.
-
Bence çok uzun yazmış kesin haklıdır. (Okumadım)
-
Elenecek 1020 kişi den biri olursak onu düşünürüz o zaman evrene pozitif mesaj yaymak lazım
Ve Unutma Red! Umut iyi birşeydir. Belki de, belki de en iyi şeydir.. İyi birşey de asla ölmez..!
Demiş herkes umutlarını hayallerini yazar gerçekleşir ya da gerçekleşmez -
Devam edin
-
@saay evet adı üstünde süreç,süreç ne demek kardeşim süreç içinde birçok şeyi barındırır yeri gelir film yeri gelir mülakat yeri gelir duyum vs
-