Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@deatmi ha soyle seylerden konusun nerde kalcagiz istanbulda
-
BENCE pazartesi açıklanabilir çünkü eski gib den eser yok.
-
Priss duyum var mı
-
@deatmi o kadar detayını bilmiyorum hocam, duydugum kadarıyla kurum otel ayarlıyor belli bir kısmını da karşılıyor
-
@friedman98 agzına sağlık hocam
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@maliyeciniz diyorum ki bulsam yaparım müsteşar dayım olsa üç dakkalık mülakatta başkasını mı alacak beni mi alacak tabikide beni ya da tersi durumda seni alacakları gibi
Ve bu durum kul hakkı olarak düşünmüyorum
Ancak mülakatını yapanlar fethöden içeri alınırsa benim vergi müft mülakatında oldu beni eleyenler ve alınanların çoğu fethöcüydü bu dA kul hakkı oluyor ve bunları oraya getiren bu kişilere iktidar yolunu açan hakkımızda oy vermiş kişilerden öbür tarafta hakkımı alacağım.
Umarım anlamışsındır artık@sweeney_todd Yanlış güzel kardeşim düşüncen benim gözümde baştan itibaren hükümsüz,resmen butlan
Bir mulakatın 3 dakika olması o mulakatta referans kullanmayı adaletli kılmaz.Ben ikisine de girmiş biri olarak 3 dakikalık için de 45 dakikalık için de aylarca çalıştım,süresinden banane.Benim verdiğim emektir önemli olan,sen 3 dakikalık mulakatta tanıdığını devreye sokarsan kul hakkı olmuyor 45 dakikalığa sokarsan oluyo öyle mi?
Yıllarca o mulakat bekleyişlerinde çok insanla tanışıp çok hayat hikayesi dinledim ve şahsım adına gerçekten eşek gibi çalışıp,çaresizlikten ya da başka sebeplerden adını da söyletenlere hakkımı helal ediyorum,herkes gönlünün ekmeğini yer.Allah herkese helal rızık kapısı açsın inşallah.Saygı ve sevgilerimle.. -
Bende de web alert kurulu ama benimkisi bildirim vermedi bugünden de benim pek ümidim yok gibi. Cuma günü vur kaç yapacaklar bence itirazlar için en azından haftasonu geçer ortalık yatışır diye düşünüyolardır belki de. Son duyuruları takip ettiğimde öyle bir izlenim oluştu
-
@issi-35 mülakata itiraz hakkı yok diye biliyorum ben
-
@davetsiz @fact0riel @burcudml @aemral cumadan beri bekliyorum 1 kere ötmedi.
-
@deatmi itirazda puanını öğrenebiliyorsun sadece hocam başka bişey yapamıyosun.Birden fazla kez haksız yere elendiğini düşünürsen de Danıştaya dava açıp kazanan bi arkadaş vardı onu emsal göstererek dava açabilirsin bi de.
-
Şu itiraz mevzusu sebebiyle cuma açıklanacak öngörüsünü ben anlamıyorum; Ne diyecek insanlar arayıp? Ben bütün soruları bildim, beni neden elediniz mi diyecek? Karşıdaki kişiden ne cvp almayı umarak bu konuşmayı yapacak?
-
@maliyeciniz girmiş mi peki kuruma o kişi?
-
@deatmi var mı yok mu bilmiyorum dostum benimde ilk mülakatım.
-
@kzxp bilmiyorum hocam haberlerde okumuştum ben,memurlar nette de bayağı konuşulmuştu takip etmedim.
-
29 eylül seni hiç unutmayacam.
-
@zeljkobra cidden aynı şeyi düşğndüm. Elenince hak iddia etmek çok soyut bi durum, her şekilde bi gerekçe sunarlar, kaşının üstünde göz var vs vs, bu nedenle cuma olması bana da inandırıcı gelmiyo, arayıp ne diyeceğiz ki, sonuç alınabilse eyvallah.
-
-
@maliyeciniz katılıyorum birde torpil olayı çok oluyor deyip fırsatını bulunca da kaçırmamak büyük çelişki
-
Web alert ten yine bildirim geldi. Siyircam artik kafayi
-
@maliyeciniz Peki neden bizim mülakatlar kayıt altına alınmadı?