Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@tugayç aynen ama bisi çıkmadı
-
@tugayç kardeşim bütün sayfayi mi ekledin sadece sinav duyurulari olan kısmı mı ?
-
@zeljkobra Bilemiyorum maalesef
-
acıklayın artık kardeşim ya nedir bu eziyet ...
-
@velibaskal valla ingilizce pek anlamadim ama sinav duyurulari kismini isaretledim
-
@tugayç yok hocam sen bütün sayfanin linkini kopyalayip onay vermişsin direkt. 2.onaydan önce, sinav duyurulari kismi cikiyor karsina onu işaretleyip selection diyeceksin. Sadece sinav icin bildirim gelecek yani aciklaninca. Ben de bilmiyordum yeni yaptim.size az önce gelen boş bildirim bana gelmedi.
He atraksiyon istiyorsaniz ona bir şey diyemem -
Cogu kurum mulakatlari 4-5 ayda acikladigi yerde gelir idaresi 1 haftada aciklamiyor diye sitem edilmesi surekli arayarak baski kurulabileceginin dusunulmesi..
-
@davetsiz hallettim simdi eyvallah kardesim
-
Arkadaşlar yasal sürecin 10 gün oldugu konuşuluyordu . Pazartesi 10.gun sizce pazartesi ye sarkar mı? (İnşallah sarkmaz )
-
@huseyinay, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Cogu kurum mulakatlari 4-5 ayda acikladigi yerde gelir idaresi 1 haftada aciklamiyor diye sitem edilmesi surekli arayarak baski kurulabileceginin dusunulmesi..
niye sitem etmeyelim kardeşim zaten 5 ay bekledik sınavdan sonra.mülakat acıklamanında yasal bir süresi var.niye bizde sgk gibi 102 gün beklicez.bunun bi anlamı yok.tabikide sitem edecez.
-
alarmın sebebi sitedeki duyurular için eklenen tarih filtresi. sanırım o günün tarihini otomatik olarak güncellediği için her gün uyarı veriyor. Sadece duyuruları seçmek mümkün değil en azından benim telefonda olmuyor duyuruları seçince o tarih filtresi de ekleniyor. O yüzden %1< uyarısını görünce dikkate almayın
-
mrb arkadaslar az önce aradim komisyonun çalıştığını onlarada bir tarih verilmedigini verdikleri takdirde bizimle paylasacaklarini soyledi.. bugünde gelmicek diye dusunmek bile dusunmek istemiyorum
-
@black Hayır 2. onay ekranından önce expand section ve include similar seçenekleri var ordan ayarlanıyor.
-
@goodwill ya kardeş sen bakma ona.mükalat tarihlerinin acıklandıgı 4 agustos günü aramıştım.bugün acıklanmaz boşa beklemeyin dedi.o gün acıklandı.ordaki görevli geciştiriyor arayanları
-
@james-buchanan onu gördüm seçtim ama değişip uyarıya sebep olan tarihleri gene alıyordu
-
@goodwill stabil bi cevap vermişler böyle diyip pat diye de açıklayabilirler .Benim son günlerdeydi mülakat tarihim özellikle ilk günlerde giren arkadaşların sabırsızlığını anlayabiliyorum. Hepimiz için hayırlısı olur umarım..
-
@deepblue ins oyledir bende oyle dusunmek istiyorm
-
bende bugün iki kere aradım her ikisinde de aynı şeyi söyledi sanki hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor artık his kalmadı
-
Niye bu kadar stres yapiyosunuz yeaaaa aciklanicak nası olsa ne bu heyecan baski diye konuşanlara gercekten anlam veremiyorum . Bu ne tuzu kuruluk anlamadım bunun nedeni referanssa eğer onu hiç anlayamam. Herkes bı şekilde birilerine ulaşmaya çalıştı öyle ya da böyle .Ama yine de hiç biseyim garantisi yok sonuçta neden bu kendinden eminlik insan anlam veremiyor gerçekten . Hele ki heycanimizin elestirilmesi en anlamsız olan!
-
Hadi herkes "Belki açıklanır" umudunu kaybetsin de açıklasınlar.