Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
off kaos en sevdiğim:)))
-
@kzxp o zaman yakın mı acaba
-
Sahtecilik ve dolandırıcılık girişimlerine ilişkin önemli duyuru................... YETEERR
-
Tuğrul hocaya bir arkadaş " Hocam haftaya da kalma ihtimali var mı" diye sormuş, Tuğrul hoca da "Net birsey diyemem ama kalırsa da şaşırmam." şeklinde cevap vermiş,
-
@sofuoglu oldu olcak soruşturmamızı yapıp öyle açıklasınlar
-
@senyoraj Allah' yardımcımiz olsun umarim olumlu sonuçlanır bu süreç cok yordu bizleri..
-
Hiç açıklanmayacak gibi gelmeye başladı.
-
@cerkes46 Amin kardeşim, gerçekten yorulduk ...
-
@skryekndmr Herkes bu haftaya endeksledi kendini şayet yarın da açıklanmazsa ciddi anlamda üzüleceğiz
-
10 gün yasal süre diyorlar ya nerde yazıyor o.
-
@sofuoglu Tuğrul hocanın şöyle konuşmalarından sıkıldım artık bı gizemli konuşmalar felan birşey biliyorsan şöyle yoksa yok de
-
@sofuoglu o zaman başta söylenen 2 hafta içinde açıklanır olayı doğru hocam ama ne mana yani her şey hazır beklerken bir onayı vermek bu kadar mı zor
-
@friedman98 hocam ben kendisini pek tanımıyorum ama takip ettiğim kadarıyla sözü muteber biri ki bu süreçte eski olan arkadaşlar öyle diyor. O yüzden bir şey demem yanlış olur.
-
@skryekndmr vallahi aklım ermiyor benim liste hazır muhabbetleri döndü liste hazır olsa bu kadar uzamasına anlam veremiyorum, şayet yarın da açıklanmazsa listelerin hazır olduğu söylemine inanmamaya başlayacağım
-
@james-buchanan yönetmeliği okudum ben kardeşim öyle bir emareye rastladım sadece şey var mülakat tarihleri için yazılı sınavdan en az 15 gün sonra yapılır şeklinde, belki arkadaşlar onla karıştırıyor olabilirler.
-
@sofuoglu yok hocam kendisi Twitter hesabında devlet çalışıyor kimseye itimat etmeyin felan ya kardeşim bu devletin kırmızı kitabı mı yok kimseden bilgi alamazsınız böyle şaşalı cumlelerine uyuz oldum
-
Kendime burdan "Selanik Türküsü"nü armağan ediyorum.
Kazın mezarımı bre dostlar. -
@james-buchanan öyle yasal bir süre yok dostum iyice araştırdım onu komisyon isterse 4 ay sonrada açıklayabilir
-
@1903bjk dışarı çıkcam çıkamıyorum. vallahi.
-
@ansızınbirilan bencede. birisi uydurmuştur kesin.