Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@friedman98 al benden de okadar. Daha dün akşam hiç bir komisyon üyesi dışarıya bilgi vermez diyordu. Kendiside sanki içeriden bilgi alıyormuş gibi söylemlerde bulunuyor.
-
mülakat bekleme sürecinde evre 4. artık cumada açıklanmıcak gibi gelmeler felan. Evet artık ansızın açıklanma vakti gelmiştir
-
@james-buchanan sarji %100 yaptim ciktim james
-
Tuğrul hoca muhabbeti oldu bir iki kelam edeyim dedim
Kendisini uzun zamandır takip ederim.Sürekli şaşalı ama içi cumleler kuran adama bir keresinde bir eleştiri yaptım direk blokladi ve diger bir kaç hoca kadar niteligi olmadığı için bir aralar onlari sosyalmedyada kötülemek icin resmen kampanya yaptı. Ben o hocalardan birinicok sevdiğim için karşı bile çıktım yani adam kitap reklami yapiyor ve pahaliysa alma kardesim neden kotuluyorsun yada sen çıkar iyisinden senden alalim ama yok ışte dedim ya sadece laf laf..
Kendisinin üslûbundan anladığım kadarıyla benim gibi o da milli görüşcu çünkü onlarda"bilmediğimiz seyler var, devlet çalışıyor vb şaşalı üslup kullanır;) -
@te_go_çı bende milli görüşcüyüm hocam.
Bahsettiğiniz tipik ak partililerde var siyaset yapmak maksadıyla yazmadım -
Tuğrul hocanın bir özelliğini hiç sevmiyorum.. Umuma açık soru sorunca çok samimi arkadaş canlısı oluyor özelden soruyorsun inanılmaz soğuk hatta bazen tersliyor.. İkircikli tavrı sinir ediyor insanı
-
Şurada tugrul hocada bir sey paylasilmasin artikm veya olumsuz bir sey. Yeterince sıkıldık zaten
-
@1903bjk vay be. bende öyle yapayım.
-
Gereksiz insanlara gereksiz değer vermekten vazgeçtiğimiz gün oluruz biz:)
-
@james-buchanan
Yap tabi hayat bize güzel -
@1903bjk bakalım, sonuçlar açıklansın da.
-
@james-buchanan %100e güvenmeyin gençler 2 saatte bitiyor. ya prizli bi cafe bulun yada powerbank;))
-
@fact0riel hocam elde cep telefonu web alert açık, koşu pistinde 2 saat yürünebiliyor.
-
@james-buchanan heyecan dorukta sınav sonuçlarıda perşembe açıklanmıştı geliyo gibi hissediyorum :)))
-
@fact0riel yalvarıyorum hissetmeyin ya
-
@fact0riel hocam senden iyi maç spikeri olur
-
ztn 17 e kadar gelirse gelir ben mesai sonrasi arrik gelecegini dusunmuyorm
-
içimden bir ses 16.00 dan sonra gelecek diyor ..
-
@te_go_çı tugrul hoca cıkardı işte kitap sadece o değil bütün öğrenciler emek verdi hemde bedava hatta ihtiyacı olyanlar için organizasyon yapıp gönderdi bu organizasyon dabegen isim yaz yapmadı elinden geldğince herkese yardım eden herkesin derdini dinleyen bir adamdı beşerdir illaki hatası vardır onunda ama bi eleştiri var diye engellemez tugrul abi
-
La bırakın kimin ne dediğini açıklanmadı gitti