Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss sizce bugün aciklanirmi mesai bitimine yarimsaat kaldi sonucta
-
@goodwill Yani birşey demek isterdim ama artık bundan sonrası bir duyuma dayanmadığı daha doğrusu dayanamadığı için umut vermeye girer. Ben boş umut vermek de istemiyorum kardeşim. Düne kadar bir duyumum vardı güvendiğim ve ileride de güveneceğim bir abimden aldığım bilgiydi sonuna kadar savundum hatta uyuyakalana kadar da sizlerle bekledim. Artık iş başka yerlere geldi. Dediğim gibi size şu gün diyip sizi üzmek istemiyorum. Duyum olmayınca yeterince üzdüğümü düşünüyorum. O nedenle beklemek en iyisi.
-
10 kez bakmıyorum yeter artık deyip 11 kez geri dönüp bakan tek ben miyim yaRabbim :s
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@priss peki tesekkur ediyorz artik herseyin hayirlisi hepimiz icin
-
Ben artık yarın nasıl saati 5 edicez onu düşünüyorum, stressden çenem ağrıdı.
-
-
@priss olsun sen duyum yoksada duydum gibisinden söylede beklicegimiz günün bi heyecanı olsun.böle hangi gün oldugunu bilmeden boş beklemek daha sıkıcı :))
-
@merveek sıkıldım bu ne biçim iş diyorum sonra yok yok sonu güzel olsun da sıkılmam ben beklerim diyorum kafayı yedim :))
-
@pozitif gözlerim yanıyor ekrana bakmaktan, elim uyuştu resmen telefonu bırakamıyorum
-
@amoroso-robinson ah kardeş herkes aynı
-
Listeler salı gecesi tamamen hazır hale geldi diye duydum.. Ne kadar çok bekletirlerse insan o kadar şüpheleniyor. Ufak değişiklikler elbet yapılıyordur. Son karar komisyonun ne zaman açıklayın derse açıklanır. Tahminim bugün en geç yarın..
-
@deepblue O zaman aşırı güvendiğim bir kaynaktan aldığım haberi duymadım ama duydum gibi söylüyorum bu iş Cuma saat 17.30'da tamamdır arkadaşlar. İlk cumanın şafağında GİB'e bakın
-
En baştan burayı takip ediyorum ilk defa yazmak istedim belki ugurlu gelir.
Bu stresten dolayi hepimizin ALLAH Yardımcısı olsun -
şu foruma girmekten gib sayfasına bakmaktan gözlerim kanadı , işkembem yanıyo artık
-
Komutan logar bir cisim yaklaşıyor
Gemi sağa mı çekiyor ne -
@priss Dayanamıyom himmet abi
-
@priss gandalf işe el atcak diyosunuz :))
-
@nefiseok Bu işe karışmayan bi o kaldı
-
Bi güzellik yapıp herkese mesaj olarak gönderseler bari. Siteyi kontrol etmektense sevdicekten mesaj bekler gibi beklerdik.