Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Annemin daha acıklanmadı lafını duyunca gib e tepkisi "namanda pisimiştin gib " hahahah
-
@merveek hahah evet o da sarki listemde bu şarkılar daha once hic bu kadar efkarli degildi
-
Sayfa 404 Not Found olmuş hadi kapatıp gidelim artık
-
@maliyeciniz server patlamış sizin yüzünüzden
-
Ben kendi açımdan olmayacağını düşünüyorum açıkçası ..komisyon memleketimden yola çıkarak seçtiğim ilde yaşanamayacagını belirtti net biçimde ..o yüzden umut yok ..açıklandı mı diye de bakasım bile gelmiyor ..herkes hakkında hayırlısı olsun ..
-
@fatoship pardon ama hangi iller olduğunu yazar mısın rica etsem
-
@fatoship O nasıl iş ya? Nasıl bi diyalog geçti aranızda? Daha önce yedekte kalmıştım.. Seçtiğim ilde ikamet eden tek aday bendim..
-
@sağlıksızyaşam memleketim antalya .seçtiğim il Mardin .
-
@fatoship o iş hiç belli olmaz hocam içinizi ferah tutun.
-
@fatoship mardin de hayat cok mu pahaliymis
-
@merveek çok teşekkür ederim .inşallah dediğiniz gibi olur ..
-
@fatoship Mülakat günümde tanıştığım insanlar arasında Denizlide Muğlada ikamet edip Urfa yazan ve Antepte Şırnakta yaşayıpta İstanbul yazanlar vardı. O konuda rahat olabilirsin seni tartmaya çalışmışlar bence
-
@sağlıksızyaşam benden bahsediyorsun sanki
-
@shady kardesim orda öğretmendi.pahali degilmis o kadar.
-
@zeljkobra ben de anlamadım direkt o şekilde önyargılı biçimde cümle ile karşılaşınca ..onun dışında başka değişik bir durum olmadı .neye göre neden o şekilde düşünüyorlar anlamadım .
-
@sağlıksızyaşam hiç bilmiyorum hocam ,öyle keskin söyledi ki üyelerden birisi hiç unutamıyorum .inşallah hayırlı sonuç alırız ..
-
@mağdurum Olabilir valla hangi kombinasyon seninki
-
Ulan paretonun kaymakamlikla ilgili duyumunu facede paylasmislar haftaya cuma yaziyodu guy sandim yuregime iniyodu be
-
Sizce haftaya kalır mı açıklanması
-
@tugayç guy sandım ben de