Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
acaba unuttular mı.
-
@merveek Ahahahaha
-
@priss dostum ilk cumanın şafağından kastın cuma mesai başlangıcımı ?
-
@ansızınbirilan Aman dostum yanlış anlaşılma olmasın bir duyum değil. Bi arkadaş sen duymasanda duymuş gibi yaz biz rahatlıyoruz minvalinde bir şey yazmış ben de ortam yumuşasın diye yazdım onu. Ciddiye alma lütfen.
-
@sbn98 tamam tugrul abinizi oyle tanıyın ben gözüme gelen şeyleri yazdim ne eksik ne fazla..selametle..
-
@priss sıkıntı yok dostum okudum oraları senide 1 yıldır takip ediyorum , tanıyorum.
-
@ansızınbirilan Eyvallah
-
18.00 e kadar bekleylm gelir belki
-
@goodwill Bekleyelim işimiz ne
-
Tuğrul hocanın şifresini çözmek üzereyim ; adam nezaman hayırlı geceler huzurlu uykular stressiz günler vs gibi cümleler kursa bir sonraki gün beklenen olay gerçekleşiyor. Tabi bu tevafuk da olabilir. İyice paranoyak oldum galiba.
-
@aslizilyet siyaset bozar bizi
-
Acaba şu stresi görüpte dahada ateşlemek için aciklamiyorlar olmasınlar?
-
İçim yanar içim kanar da İSYAAAAAANNNN
-
18.00 de belki açıklanır yok olmadı 7 yi bekleyelım yok yok 8 de kesın acıklanır amannn zaten 02.00 ye kadar yolu var bu hale geldik ah gib ah ne hallere soktun bizi resmen iddaa oynuyoruz burda
-
hadi super duyumculariniz cuma aciklanabilir desin.))
-
https://youtu.be/r0Oy6QOHQ5I bence muslum baba bu sarkiyi ilan beklerken yazmis bugune kadar hic bu kadar anlamli gelmemisti
-
Bu bekleyişin bile tadı var bence keyfini çıkarın
Çünkü sonuçlar aciklandiktan 2 dakika sonra 3 dk öncesinin umudunu ozleyecek arkadaslarimiz var -
@ziya hocam bende paso Ahmet Kaya geçmiyor günler dinliyorum resmen duygularıma tercüman oluyor
-
28 kasımdaki 18:33'de acıklanmıstı.herhalde o saati bekliyorlar
-
keske sinav puan siralamasi olsada adalet yerini bulsa.