Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bugün hiç açıklanmayacakmış gibi bir his var içimde oyüzden açıklanabilir
-
@deepblue ben oyle bir yasal sure bilmiyorum varsa da bunun 1 hafta olmadigindan eminim. Hele burda siz de tasin altina elinizi koyup kurumu arayin sikistirin diyenleri hic anlamiyorum. O kadar baslik icinde hic kurumu aradim bugun aciklanacakmis denildigini ve o gun aciklandigini gormedim
-
@huseyinay bi sınavın üstünden 5 ay gecmiş.herkes daraldı.herkes acıklansın artık kazanırsam seviniyim kaybettiysem önüme bakıyım derdinde.bir süreç bu kadar ağır işlememeli
-
@huseyinay bizde biliyorz kurumu arayinca saglikli bilgi alamayacagimizi.. ama umut ediyoruz..
-
Biz aramaya devam edelim arkadaslar.Elbet kazanacağız...
-
@goodwill @deepblue ben de en az siz kadar istiyorum su an aciklanmasini ama cok umut etmek o kadar cok yipranmamiza sebep oluyor . Ziraat katilim sonuclari aciklanmiyor diye baslikta hadi sinav birimini arayalim harekati baslamisti. Telefonlarina bizzat babam cikiyordu veya yan masadaki arkadasi . Hicbir bilgilerinin olmadigini oralardan biliyorum msela.
-
Ben 19 eylülde Kocaeli için girdim mülakata ve Kocaeli'nin ilk üç gündü mülakat süresi...O gün bugündür bekliyorum. Ama bazi arkadaşlardaki bu agresifce yorumları anlayamıyorum. Hepimiz aynı süreçteyiz, hepimiz bi sabır imtihanından geçiyoruz.Ben 2012 yılında mezun olan ve kpss surecine de oyle ya da boyle 2015 yılında bulaşmış biriyim. Ama cidden bazı tutumları anlamıyorum. Bu kadar bekledik iki üç gün daha sabredebiliriz diye düşünüyorum.
-
yeterince beklettiler.
-
@nesli41 benden önce mezun olanda varmış ya :)))
-
@Priss hocam yeni bir duyum var mı?
-
@cerkes46 yaaa işte bide beni düşünün... Bu buzdağının görünen yüzü elbetteki herkesin bu işe ihtiyacı var herkes hayatında zorluklar yaşıyor ama şu da bi gerçek herkesin yükü kendine göre ağır hayırlısı diyip bekliyorum varsa nasip de zaten olacak...
-
@aslizilyet maalesef dostum. Bu mülakat açıklama evresinde duyumlar pek geçerli değil onu gördük.
-
priss canın saolsun dostum
-
@maliyeciniz bir o kadarda ben girdim farkındayım ölünce anlaşılır not 6 yılda ortalama her sene bir mülakata girdim elendim olmadı muhtemelen bu dA olmaz ama kimseye hak hukuk bırakmıyorum helali hoş olsun çünkü bende olsam yaparım düzen bu millet 15 nde aldığı paraya bakıyor bakacaktır şu ana kadar hep puanla mülakatsz girdim olsaydı elenirdim zira hükümetin aksi istikametinde düşünen ve belirten adam olmam etkendir kısmet artık
-
@priss hocam perşembe elinizden telefonu bırakmayın demiştiniz. hatta cumaya kalmaz demiştiniz.
-
@nesli41 bende 2012 mezunuyum mezun olduğumdan beri KPSS ile uğraşıyorum mezuniyet yılının hiç bir önemi Yok önemli olan kaç kere mülakata girip elenmiş olan insanların kaderini belirlemesi belki hayatlarının dönüm noktası olacak belki kazanamayıp hayatına başka bir yön çizecek benim gibi umutlarını buna bağlayan çok insan var o yüzden bırakta istediğimiz gibi sabırsızlanalım rahatsız olan gitsin burası forum gibin sitesi değil kafa dağıtıyoruz burda kader ortaklarımızla
-
@merveek rahatsız olduğum felan yok bazı tutumları eleştirdim. Evet herşeyin önemi var önce öz eleştiri yapmak lazım. İnce nüansları kaçırmamak gerek neyse bunun için uzun uzadıya yazmıcam ben de herkes gibi yorum hakkımı kullandım rahatsız olan varsa kaale almasın güzelll niyetle yazılan yazıları bile yanlış anlayacak kadar gerginsiniz demekki. Sakin olmanızı öneririm benimki sadece nacizane bi tavsiye
-
@cerkes46 bende Kocaeli için bekliyorum , 2011 mezunuyum ...
-
@nesli41 saol pollyanna
-
@merveek rica ederim huysuz şirin