Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Uzun zamandır forumu takip ediyorum en sonunda dayanamayıp yazma kararı aldım. Mülakatım bittiğinden beri gayet sakin günler geçirdim şu foruma girdiğim anlar dışında. Özü sabır olan bi süreçte bunca zaman bekleyip 2 3 gün beklemeye tahammül edemeyip ona buna sallayanlar, kalp kıranlar.. yol boyunca nasip kelimesini ağzınızdan düşürmediniz bugün ne değişti anlamadım. Sabrımız kalmadı diyorsunuz amenna ancak bunca zaman bekleyip bugün mü tükendi sabrınız? Teselli etmeye çalışana da tuzun kuru diyip çamur atıyosunuz. Bu söylediklerim kaostan beslenenlere. Öfkenizi ve kininizi icinizde yaşayın, zor olanı daha fazla zorlaştırmayın.
-
Kendi adimdan listede benden baska yok ah bi gorsem bu ben miyim paniği yâsamayacagim. Nolurr gel artik tum totemler hisler yatti. Gercek ol da gel listede olalim iyi geceler herkese.
-
@aycdrn arkadaşın her söylediğine katılıyorum. Şahsi görüşüm en aşağı 1 ay a açıklanırdan yanaydı forumda ki duyumcuları, şunları, bunları görünce hem gereksiz stres yaptım hem de burada insanlar hiç yere kalbini kırıyor. Kimse kimseyi kırmasın arkadaşlar zaten açıklandığı zaman göreceğiz bir şekilde.
-
'Bir umuttur yaşatan insanı aldım elime sazımı ' diye tablete sarılıp, 'yine bana hüsran bana yine hasret var' şeklinde süklüm püklüm sayfadan çıkmak kac point
-
@aycdrn evet öfke ve kin varsa icerde yasanmali ama burda kim kime ofke duysunki.. süreç ztn yipratici.. bircok kisi annesi babasini kendinden daha cok dusunuyor.. bircogumuzun cebinde bi cay parasi bile yok.. yine bircogumuzun eşine ailesine sorumlulugu kat ve kat daha fazla..bircogumuzun son şansı bircogumuzun tahammulunun son noktasi.. tevekkül edip beklemek en guzeli tabiki ama bircok sebeple sabir denen sey tasiyor.. yersiz tartismalari savunmuyorm ama sabir dediğin şey yok kalmadi.. önümüzü görüp olmadiysa da bismillah deyip yeni surece girmemiz gerekiyor yani gecen zmn bizim lehimize degil aleyhimize işliyor keske siizn gibi sakin kalabilsek
-
12 6 arası diyorum:)
-
Evrene olumlu mesaj veriyorum bu arada cingöz recaiyi izleyin güzel film
-
@goodwill bekleme salonuna gözlerim dolu dolu titreyerek girdim. Bu süreci maddi manevi sonuna kadar tükenerek yaşadım. Haklısınız sabır tükeniyor. Ancak bahsedilen süre öyle aylar haftalar değil ki. Ha bu cuma açiklanmis ha haftaya salı. Bi kaç gün daha beklemek planlarınızı alt üst edecek değil. Yıpranmaya ve yıpratmaya gerek yok. Benim anlatmak istediğim buydu.
-
İnsanlar 3 ay mülakat sonucu beklediler, biz neden bu hale geldik 1 haftada arkadaşlar? Bunun açıklamasını bulamıyorum.
-
@sweeney_todd guy olan arkadasinin duyumu degil miydi bu ?
-
@gokhangermen, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
İnsanlar 3 ay mülakat sonucu beklediler, biz neden bu hale geldik 1 haftada arkadaşlar? Bunun açıklamasını bulamıyorum.
Onlar sonucu bekledi biz 3 ay mülakat yapilmasini .. Şunun surasinda 4 ay gecti
-
@aycdrn hocam size katılıyorum çok haklısınız ama buradaki birçok arkadaş önceki mülakat sonuç tarihlerini referans alarak ve çeşitli duyumlar etrafında beklentiye girdi ve bu hafta içi her gün açıklanacak diye umut besledi.Şuanda da bir belirsizlik olduğu için ve nereye kadar sabredeceğimizi bilmediğimiz için oluyor diye düşünüyorum, nitekim mülakat sonuçlarının 1 ay sonra açıklanacağını bilsek usulca kenarda beklemeye geçerdik haliyle. Kalp kırmalar hususuna canı gönülden katılıyorum, o konuda herkesin hassas olması gerekli
-
@aycdrn ins bi kac gunle sınırlı kalır cunku aciklanmadikca bn 2-3ay bekleyecrkmisiz gibi hissediyorm
-
@brzezinski 2 guy arkadaş biri bütün tarihleri bilmişti sınav tarihleri açıklanmaları dahil ondan güvendim ayrıca zaten olumsuz olacağındsn kendi açımdan sorun yok prisse bile laf edildiyse bana zaten edilcek bende baştan söledim
Neyse bakalım 13 saat sonra bakarız ben biraz daha demleneyim anca kalkarım o saate
Hayat fazlasıyla yorucu
-
Unutmadan sonuçlar uzadıkça bizim gibi masum insanların kazanma şansı azalıyor bence umarım duyum doğrudur ve öğlen bu iş biter
Zira yıllar önce bir banka için mülakattan sonra neler döndüğünü kuruma girdikten sonra gördüm... -
@sweeney_todd hangi öğlen iş bitiyormuş.yarınmı ?
-
@sweeney_todd hocam bu kamu bankası mi bahsettiğiniz?
-
Günaydın arkadaşlar , bence büyük gün bu gün hissediyorum:)
-
@senyoraj gunaydin umuyorum ki o gun bugun cunku nedensz bi sekilde uyuyamadm hic
-
Günaydın, düzenli olarak yaptığımız tek şey beklentiye girmek :)) Hayırlısı olsun herkes için iyi günler