Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@davetsiz geçen alımda patlama sebebi buydu memurlar nette konuşanları hatırlıyorum sınava bile giremedik 73 ile Antalya kazanan vardı üstüne mülakatı geçen hey gidi adalet
-
@sofuoglu evet. Memleçet daa
-
@yyy inşallah olur da geçersem mülakatı hep Fatih cıvarının hayalini kurdum çok severim çünkü huzur dolu gelir bana oralar.
-
@sofuoglu Pendik İstanbul değil
-
@aycan ah keşke bulsaymışım hiç denk gemedim Benm konştuğum herkes istanbul rekor kırcak dedi puanmda 78 di neler çektim
-
@turkkızı fatih ve huzur Kumkapı kadırga taraafıverek senegalliler çok anlaşırsınız
-
@sweeney_todd Peki ya Sultanbeyli?
-
@sweeney_todd Bence de değil. Kocaeliye bağlıymış gibi geliyo bana hep :))
-
@sofuoglu orası da değil istanbul Üsküdar Kadıköy Beyoğlu fatih Bakırköy bahçelievlerdir
-
@sweeney_todd öyle diyorsan öyledir hocam
-
@sweeney_todd hocam istanbul olmasın zaten. Istanbul u isteyen kim korktuk da yazdık hoş
-
@yyy Kıyamam ya :)) Sen burda benim " 79 küsürle istanbul yazıyorum gelmesin de görelim" dediğimi de mi okumadın? :)) kaç kişi özelden yazdı sonra nasıl bu kadar eminsin biz de yazalım mı diye :))
-
Arkadaşlar yine düğüne geldim, liste falan aklıma gelmiyor artık, tavsiye ederim
-
@davetsiz Sakaryayı çok severim sayı az olmasa belki yazardım bile
-
@sweeney_todd sen nerede oturuyordun dostum
-
@aycan 79 a bende gelir diyordum zaten benm sorunum 78 le sınırdan kaçırmaktı O iletiyi okumuştum hayrladm
-
@mrs-keynes Düğünlerin aranan ismiymişsiniz gibi bi his var içimde nedense hocam :))
-
@sweeney_todd Fatih dediysek dip köşelerinden bahsetmedik hocam:)
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz Sakaryayı çok severim sayı az olmasa belki yazardım bile
Aah ah. Hiç sorma kardeşim. Ben de çok gittim geldim yazamadim memleketi.risk alamadim. Artik 3-5 yıl çekecegiz istanbulu. Tabi olursa..
Sakaryada gezilecek çok yer vardır gerçekten güzeldir. Ama yerlisi tarafindan gezdirilmen lazim. Yoksa merkeze bakarsan sevmeyebilirsin.
Atanalım da, ben seni bi haftasonu alıp getiririm buralara. Sapancadan başlarız, karasudan çıkarız -
@yyy sen beni bulacaktın bütün derdin tasan uçup gidecekti :)) Neyse artık böyle dertlerimiz olmaz inşallah atanır gideriz tez vakitte