2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@Mehmet-Muzaffer benim de hocam matemak için öyle oldu. Valla 90 civarı eğer düşündüğüm gibiyse Türkçeye falan bakmadım daha ama
-
@2525 inşallah düşündüğünüz gibi gelir de alana da güzel bir katkısı olur
-
@Mehmet-Muzaffer inşallah hocam, sizinde daha üstünde gelir umarım. Alandan da yapacaz bişeyler artık Allah nasip ederde
-
paylaşılan cevaplara göre sanırım test test beklediğim netler şunlar:
Türkçe: 26 soru yaptım 4 yanlış gelir diye tahmin ediyorum burası çok karışık
Matematik: 11 soru yaptım 2 veya 3 yanlışım var o depo sorusu 18 mi olacak?
Tarih: 2 boş, 2 veya 3 yanlış gelir
Coğrafya: 2 boş 4 yanlış
Vatandaşlık: 2016 yılında en fazla yatırım bütçesi ayrılan sorusunun cevabı ulaştırma çıkarsa full gelecek -
muhtemelen genel kültür kısmında 35 netim çıkacak genel yetenek kısmında matematik 13 boşunu da düşünürsek bu sene p3 70 olsun bizim olsun
-
KPSS'DE ÇIKAN TARİH SORULARI ALINTIDIR
- Bilge Kral: Aliya izzetbegoviç
- HAŞHAŞİLER
- SOYADI KANUNU
- 1974 BARIŞ HÜKÜMETİ BAŞBAKANI BÜLENT ECEVİT
- TAÇ MAHAL HİNDİSTAN'DA.
- HALK OYLAMASI (İngiltere'nin Musul'a yaklaşımı)
- SOYADI KANUNU
- TOLUNOĞULLARI ( TEVAiF-i MÜLÜK DEVLETİ )
- KAZAN-ANKARA (DARBEDEN SONRA ADI DEĞİŞEN İLÇE)
- Doğu sınırı kesinlik kazanmıştır? (Gümrü Anlaşması ile ilgili soru)
- Veraset Sistemine Göre Hanedan Üyelerinin Görevlendirilmesi, DİNİ İSYANLARA NEDEN OLMAZ
- Kamuda maliyenin en fazla pay ayırdığı eğitim, ulaşım veya enerji hangisidir?
- Mimar Sinan'ın Ustalık Eseri, SELİMİYE CÂMİ
- Atatürk İlkeleri ile İlgili sorunun cevabı, DEVLETÇİLİK
- Tımarla ilgili soru, İLTİZAMIN YAYGINLAŞTIRILMASI
- Osmanlı'da hammadde ... dağıtımı, KAPAN
- Yalta Konferansı ile ilgili soruda, TEMEL HAKLARIN KISITLANABİLECEĞİ İLE İLGİLİ olan şık doğru
- 1989 dan sonra il olmamıştır? NEVŞEHİR
- Kamu Baş Denetçisini kim seçer (TBMM)
- Padişahların Tebdili kıyafet yapması, EKONOMİK KALKINMAYI ARTIRMAK ile ilgili
- Sultan Vahdettin'in Ali Rıza Hükümetini kurması hangisi değildir? Temsil Heyetini İstanbul'da etkin kılmak
-
Atatürk ilkeleriyle ilgili sorunun cevabı laiklik değil miydi
-
@kilici Ekonomik bir veri data göremedin mı verilen ifadelerde onculde zımbala Devletçilik
-
@FameFabre Laiklikle ilgili de göremedim
-
medeni kanunun kabulüyle patrikhanenin yetkileri kısıtlanıyor laiklikle bağlantılı oluyor
-
@kilici 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları içinde söyledi:
@FameFabre Laiklikle ilgili de göremedim
Saltanatın kaldırılması
-
Hic linyit die bi cevap yapan yokmu ya
-
@kismetnasip var ama yerin altındayız çıkmayı bekliyoruz
-
@Fişek-MORGEN hahah soruyu hatirliyormusun? Ben sadece haritayi hatirliyorum. Diger secenekleride hatirlamiyorum. Ama linyitin haritasina baktim sanki sorudaki haritayla tutuyo gibi ne biliyim:)
-
@kismetnasip bende linyit yaptim ama engin hoca eski arazilermi ne oyle bir sık vardi ya o olacagini yazmis haritali olan soruda
-
@kismetnasip valla eski arazi nasıl olur yani Masif alan mı ne anlamamız gerekiyor.
-
@by123 hocalar sonucta tam soruyu bilemedikleri icin gelen bilgiler dogrultusunda yanlis anlayabilirler soruyu. Umudumuzu kaybetmeyelim linyitciler
-
@kismetnasip aman yakmayın kendinizi
-
Tarihte sovyet rusya'nın 2.dünya savaşı başladıktan sonra burdaki konsoloslukları kapatması bizim de oradakileri kapatmamız tarzı bir soru vardı. O soruyu hatırlayanlar var mı acaba 2 şıkka indirgemiştim karşılıklılık ve 2.dünya savaşında farklı bloklarda yer almaları diye de sonra hangisini işaretledim hatırlayamıyorum
-
Merak edenler için bazı soruların yanıtları