2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@bonus kozmetik demiyordu sadece sanayii diyordu
-
Arkadaşlar bir soruya kafam takıldı. Bu ulaşım ve nitelikli iş gücü öncülü olan soru. Ulaşım yaptım sadece şöyle düşünerek nitelikli iş gücü sanayinin geliştiği her yerde kümelenmez mi? Yani aslında neden değil de sonuç olmaz mı ?
-
@2525 ben enerji üretimi yaptım
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocam o olamaz sanki ya, çünkü enerji üretimi de ulaşımın olanaklı olduğu terlerde yapılır enerji sanayi ilişkisi sadece Karabük ve Zonguldak'ta var. Engin hoca coğrafya hocası ulaşım ve nitelikli iş gücü yapmış da. Ben nitelikli iş gücünün neden değil sanayi sonucu olduğunu düşünüyorum
-
@Priss hocam onu ben uydurdum, ya çıkarsa diye öyle düşünelim
-
Kübizm muhtemelen Sayıştay sınavında çıkacak dursun bence başlıkta.
-
@Antimülakat o kübizm miydi ki. Gotik dedim ben ona yaa
-
@2525 iç göç için sanayisi gelişmiş olmak bir nedendir diyebiliriz fakat nitelikli iş gücünün fazla olmasını direkt sonuç olarak alamayız diye düşünüyorum. Soruyu tersten soralım sanayi için nitelikli iş gücü önemli midir?
-
@Mehmet-Muzaffer tabiki
-
@Mehmet-Muzaffer direkt neden olarak da alamayız hocam. Valla amacım soru tartışmak değil zaten de nitelikli iş gücünü sonuç olarak düşündüm siz cevaba o öncülü de aldınız
-
@Fişek-MORGEN " Sanat sanat içindir " diye düşünenler ile " Sanat toplum içindir " diye düşünenler arasındaki farktan dolayı farklı düşünmüşüz
-
soru ve cevaplar bugün yayınlanacak mı bir forumda 4 gün sonra yayınlanacak diyenler oldu.. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
-
@2525 vallahi beni de ''nitelikli'' kısmı tahrik etti, ne yalan söyleyeyim
-
Ben bugün beklemiyorum alan sınavlarından sonra %10 açıklanır diye bekliyorum. O yüzden hatırlamaya çalışın şu kalanları
-
@Mehmet-Muzaffer hahaha ÖSYM kafası nasıl yanıt verecek bakalım. Genel olarak nasıldı sizin
-
enerji kaynağı olacak olsa bugün Doğu Anadolu fakir mi olurdu madenler en çok Doğu Anadoluda var
-
@kilici doğruyu mu soruyodu yanlışı mı
Denge politikası ve alınan yenilgiler olan öncüllleri hatırlıyorum 3. öncülü hatırlayamadım ama yanlıştı
-
@2525 73-77 net arası
-
@Mehmet-Muzaffer hayrolsun hocam
-
@2525 Önceleri süre sıkıntım hiç olmazdı. Bu sınavda yetiştiremedim. Allah razı olsun sizin?