2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
başlık altında bile sorular çok dağınık keşke düzenlense net bi hesap yapabilsek daha güzel olurdu.
-
Yanıtlar
-
Arkadaşlar çift yıl sınavı olmadığı için ders başına yapılan net ortalaması çok yüksek olmayacaktır. Bu nedenle düşük netler yapmanıza rağmen kpssp3 puanı çok aşırı düşük gelmez. Alana odaklanmali ve asıl puan darbesini orada yapmalısınız. Genel olarak alınacak puanlar kpssp3'ten 73-89 arası, devamı alan kısmında.
-
Ya bu A grubu oturumları sınav yerleri sınavdan sonra mı açıklanacak
-
@Ülkü boşum yok. Şimdiye kadar girdiğim tüm sınavlarda matematiği fulle yakın yapardım. Bunda 25 doğrum anca çıkar. Kolay değildi matematiği.
-
Puan hesaplamak için doğru düzgün tutturan bi site var mı bildiginiz
-
@ddguy bu sene mümkün değil, puan hesaplama yüzdelikleri değişti. P3 için diyorsan onda da katsayı meselesi devreye giriyor. O yüzden ona da pek güven olmaz.
-
@Antimülakat alandan en az kac net yapmaliyiz tahminen??
-
@Antimülakat hocam 85 puan ve civarı için kaç net öngörüyorsun sen?
-
@iyimser16 80 net civarı kurtarır. (Genel Yetenek ağırlıklı) - Genel Kültür ağırlıklı olursa 85 net civarı yapmak gerekir.
G.Y = 42 G.Y. = 39
G.Y. = 35 G.Y. = 49 -
@Antimülakat alandan kaç net yapmak lazım hocam
-
@Antimülakat reyis ben alandan 85 puan ve yakını için kaç net öngördüğünü sormak istemiştim aslında ama farkettim ki hatalı sormuşum
-
Arkadaslar yukarda bi arkadasta soylemis.cevaplari topluca paylasabilecek bi arkadas varsa paylasirsa cok iyi olur ben daha netlerimi hesaplayamadim
-
@iyimser16 ben gecen yil 84 aldim 64.75 mis alan netim gk gy puanimda 69 kusur idi.
-
@by123 40 soruluk sistemde 86ya geliyo. En az 90civari yapmamiz lazim sanirim gecen sene puanlar yukseldi dediler cunku.
-
@busus puanlarin yukslmesi iktisat biraz kolaydi ondan yapti insanlar ondan oldu. sinavada bagli yani puanlarin nasil olacagi bu bunlari bosverin son ana kadar bol okuma yapmaya tekrara devam. Rabbim emeklerimizi versin.
-
-
alandan 80 net ile asgari 86 puan gelir diye düşünüyorum.
-
Merkez uzmanlıklar için artık 85 de yetmiyor alan testlerinde 25-30 hukuk ve maliye 20-25 arası iktisat 15-20 civarı muhasebe şart... gygk den 70-75 net varsa ancak o zaman yüksek puan gelir
-
@Obra Maşallah diyelimde nazar değmesin. Bence çok iyi. Benimde matematiğim iyiydi ama benim baya boşum var aslında kolaydı matematikte çözülmeyecek soru yok ama zaman alıcıydı