KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@ockhamlı-william ne yazikki benimde umutlarim hocamin demesiyle bitti o soruya dair
-
Harçta egemenlik kardeşim.İnatlığına yapmıyorum bunları.Burada hepimiz orta noktada buluşalım ona göre bir değerleme yapalım.Sonradan hayal kırıklığına uğramayalım.Mali sürüklenme ile ilgili yanlış yaptığıma buradan okuyarak ikna oldum.Üzülerek 1 yanlış daha ekledim.Gerçekçi hareket edersek daha gerçekçi sonuçlara ulaşabiliriz
-
@Pigou33 hocam ben sorunun yanlış veya doğru olmasında değilim, kesinlik ilkesiyle verginin geri istenememesi arasındaki mantığı kuramadım ama cevap kesinlikmiş bunuda öğrenmiş olduk
-
İnşallah yarın ösym yayınlar soruları da şu kargaşa ortamından kurtuluruz ve her şey netleşir
-
valla 2015 te dershanedeki hocamız bütün yıl verginin kesinliğiyle karşılıksız olmasını defalarca anlattı sınavda sesi resmen kulağımda çınladı kesinlik kesinlik diye lider eğitim kurumlarından Tayfun Kale bu arada hocanın adı
-
Soruların hepsi yayınlanmıyor ki ne faydası olacak
-
@Pigou33 hocam ais'te "temel kitapçık görüntüleme" oluyor oradan bütün sorulara erişebiliyorsunuz
-
İnşallah soruları bugün verirler ais de
-
@RootofAllEvil 2.soruda sürekli-süreksiz mi süreli-süresiz mi vardi siklarda
-
@rayid maliyede mi süresiz borç diye geçiyordu cevapta
-
Şu sisteme bir bakın. Sonra okuduğumuz fakülte sonrası çaresizliğe. Herkes gibi, her fakülte gibi 4 yıl lisans derslerini tamamla, diplomanı al. Buraya kadar herşey normal. Sonrasında 1 sene KPSS'ye hazırlan, puanların 80-86 bandında kalsın, tabi diğer sınavlara katılmaya yanaşamadığın gibi SGK Denetmen Yardımcılığını da kıl payı kaçır. Sonra günlerce GUY bekle. Kara tren misali gelir mi gelmez mi bilinmez. Sonra denilsin ki, seçimlere az kaldı, yüzbinleri mutlu edelim. Açın 2.000 binlik Guy sınavı. Sevin, havalara uç, sonunda geldi diye herkesi kucakla, sarıl. Sonra sınava gir, tecrübesizlik, deneyimsizlik (GABİN'de de geçer hani, beyin yakan KPSS bilgilerinden) vs. derken bir kaç puanla yazılı sınavı geçeme. Sonra apar topar KPSS'ye gir! Peki ya sonuç, sonuç aşağı yukarı yine aynı puanlar, aynı süreç, aynı sabır, aynı telaş, aynı stres ve daha bir sürü şey. Bu 1 yıl sonuna kadar bir şey olur mu bilinmez? Olmaz ise ne mi olur? 1 yıl daha KPSS'ye hazırlanırsın. Ne olacak canım, bir İİBF mezunu için bir yılın ne önemi var, onlar alışmıştır: Yıllarca Hile, Hata, İkrah ve her şeyden önemlisi GABİN'e çalışmaya. Sonrasında konuşulan şey, sistemin adil olduğu, ideal olduğu vs. Bana sorarsanız bu sistem, bir insanı kasten öldürmeye teşebbüs'ten başka bir şey değil. (Bu arada hikaye benim değil, binlerin hikayesi)
-
@yldzkrc KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Arkadaşlar 1 dakikanızı ayırıp lütfen okuyun!!!!!!!*****!!!!!!!
Bugün bir insan evladı yoktur muhasebeyi yetiştirebilen bu konuda rahatlatın kendinizi ilk önce(benim geçen yılki puanlarım 90 küsür ve ben 29 işaretledim tamamı doğrudur diye tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa)
Şimdi asıl mesele bu sınavın böyle olmayacağını çalışan-çalışmayanın bir ayrımı kalmadığı kendi beynimizle kendimizin süre ayarlayabilmesi ve ders seçimini yapabileceğimizi HAYKIRMAKTIR!!! Bu sistem bir yıldırmadır!! Hiç bir insan 9 oturum sınav yapılmaz,bildiği şeyleri zaman bitti diye 10 boş bırakılamaz (1 değil 3 değil 10!!!!! )hayatında görmediği dersi önüne İşkenceyle bekletilemez!!!
4 yıl boşuna okumadığını 2 yıl boşuna KPSS yolunda rezillik çekmediğine inanan herkes bugün yarın BİMER e CİMER e şikayette bulunmalıdır. Şikayetler isimsiz alınmaktadır bu konuda da rahat olmalıyız bugün bunu yapmazsan seneye işinin düşmeyeceği bu sınava hiç belli değil unutma ️ Ayrıca ösym değerlendirme anketi çıkacak karşınıza Aday işlemlerine girince bunu da boş geçmeyin bütün şikayetleri dile getirecek şekilde sorular var (sınav süresi gözetmenden memnuniyet soruların türü v.b) işaretleyin üşenmeyin Ve yapın anketleri tek tek,bunu bugün kendin için yapmazsan kimse senin için bidaha yapmaz️Ortak bi mail hazırlayalım o zaman burda, bimer'e atmak için . Olmaz mı?
-
@Antimülakat bu yeni sistemde belki 85 ler is yapabilir
-
Sorular bugün açiklanir mi acaba
-
Eminim muhasebe ve iktisattan 30 üstü net çıkaranlar olmuştur yüzlerce kişi hem de
-
@Antimülakat Ne güzel ifade etmişsiniz, okuyunca geçtiğim yol gözümde canlandı, önüme bakınca bir o kadar daha yol gördüm hüzünlendim :face_palm_tone1:
-
@RootofAllEvil yok yok 1000 kişi geçmiştir 30u :)))
-
@RootofAllEvil yetistiremedim diyenler kac tane yatistiremediginden bahsetmiyor. 1 tane yetistiremeyen bile agliyor.iktisatta herkesin yapabilecegi en az 20 soru vardi zaten. millet cikmis soru istiyor baska soru gormek istemiyor.guyda bile sinav zor diyenler oldu halbuki sinav asiri kolaydi sadece cikmis soru azdi. kimi duysam 80-90 arasi net yapmis cunku her sinavda yaklasik 25 tane kolay soru vardu. gecen yila gore 83-87 arasi puan ediyor 70 civari gygk ile.
-
@rayid Benim iktisatım iyidir. Sorular saçma ve biraz sallama usulü yapılabilecek sorulardı. Evet 15 neti herkes yapar. Ancak 30 ları görmek kolay degil. Sınav gecen senelere göre zordu.Guyda gecen senelere göre zordu. Zorluk kolaylık kıstasımız bu kardeşim.
-
Arkadaşlar maliye bölümünde TBMM vergi resim harci kanunla yapar vs.gibi bi soru vardı.Cevabın hukuki olduğunu söylüyorlar.Ama ben siyasi sınırlama diye işaretlenmiştim.Yani orda meclis KHK ile tüzük ile vs.vergi çıkaramaz kanun yapması demek siyasi sınır değil midir? Bi de muhasebe de aralıklı envanter deyip duruyorlar o soru sürekli envanter değil miydi yoksa benim mi gözlerim kördü?