KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Arkadaşlar 2013 kpss Türkiye 1. arkadaş 114 neti var Gy-Gk etkisi ne kadar olmuştur bilemem.
Tahminim Gy-Gk 70 civarı netle alandan 100 net yapan p48 90 dan aşağı almaz . -
@RootofAllEvil ilk 100 gelir kamudan.
-
@varoufakis bir önceki seneyi almak daha mantıklı değil mi hocam, 2013 te giren sayısı 2016 da giren sayısının yaklaşık yarısı kadar. Bu etkili olur, 2016 yüksek puanlıları da sınava girdi bu etkili olur. Ama zaten 2 gün kaldı dedikleri gibi bakalım ne olacak
Edit:
2016 çok yakın olmuş, valla hesap güzel inşallah öyle olur. Teşekkürler -
@hlthlthlt hocam bide hasan kaya diye birisi var onun p35 100 puan alanida 123 net
-
Arkadaşlar 70 guguk 65 alan ne gelir bölüm işletme
-
@varoufakis doğrudur hocam .
-
@titoizm inşallah dediğiniz gibi olur 2015 teki netlerim şu şekildeydi
gygk 63 net
hukuk 12 net
kamu 19 net
yds 47.5 puan
p30 87.387 sıralama 416/54540
p37 87.91 sıralama 281/65380 geldi -
Hocam bölüm ne idi ve ilgili puanlar hangi sınavlara katılmayı sağlamaktadır
-
@Kpss2014 benim bölüm mü kamu yönetimi ilgili puan türleri kamu denetçiliği kurumu alımlarında kullanılıyordu
-
bekleye bekleye bekleme uzmanı olduk en azından
-
@guylassakartık geçmişi unutmamak lazım eskiden sınav sonuç tarihi bile belli değildi 4 ay sürdüğü de oluyordu 6 ay da o yüzden 1 ay olması ve gününün belli olması bence ülke adına gayet güzel
-
@guyan-gelmiş öyle de artık bilgisayarlar var makineler var daha hızlı olması lazım. artık hız çağında yaşıyoruz. zaten 2 gün kaldı da biraz sabırsızım galiba.
-
beklemek zor şey herhalde. son 6 7 ay yoğun çalıştığımdan nasıl geçti hiç farkında bile değilim ama beklemek çalışmaktan daha zor herhalde dicem ama tam karar veremiyorum.
-
85 net yaptığını düşünen bir aday olarak uyku uyuyamaz oldum. ne pis bir netmiş, 90 net olsa kafam rahat olcak. 80 olsa da kafam rahat olcaktı. 85 net ne abi bataklık gibi. yarısı 81 gelir diyor yarısı 85. aptal oldum.
-
@elessar 81 veya 85 almanız fark etmez. Adam akıllı sınavlara girebilmek için en az 88 puan gerekiyor artık o yüzden 81 de alınsa 85 de alınsa gene guy a girilecek bişey fark etmeyecek yani
-
@elessar kardeşim kaç net yaparsan yap kafan hiç rahat olmuyor. Maalesef durum böyle.
-
83 alan netine kac gelir arkadaslar
-
@adam-simith sana kaç lazım kardeşimm
-
@ucanizmirli Maalesef öyle ya. 2014 yılında bi dersanenin demo dersine katılmıştım. O zaman 3. Sınıftım. 80-85 puanları duyunca millet oooo falan çekiyordu. Şimdi bu puanlar bize yetmiyor. Gün geçtikçe işler daha çok zorlaşıyor. Bir an önce atanıp şu stresten kurtulmamız lazım.
-
@adam-simith baumol'un vereceği cevabı okuma hiç
83 nete 84,5 civarı bir şey gelecek bence