KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Econumist netlerim gercekten bu sekilde kardeşim. diğerleri de istatistik hariç 15ın uzerınde. inşallah dediğiniz gibi olur. ınsallah
-
Yakında puanlar belli olacak zaten
-
@ali27 hocam şaka gibi gelecek ama benimde iktisat 33 net. Artı 1 eksi 1 olur diye düşünüyorum.
-
ilk 50 bu forumda herhalde. benim de iktisattan 42 doğru çıkmış. 2 soruyu da istatistik sınavındayken yaptım.
-
@frustration İlk yılın mıydı? Bir de dersaneye gittin mi?
-
@Econumist yok kardeşim ilk yılım değil. gecen yıl da girmiştim. dershaneye gitmedim. evde çalıştım
-
Tebrik ederim. Helal olsun.
-
@WilliamNiskanen hangi kaynaklardan çalıştın iktisata
-
@Obra hunharca güldüm
-
@ali27 Tufan Samet Özdurak ve Nurdan Arslan
-
@WilliamNiskanen teşekkürler
-
@sbf12345 eyvallah hocam, oranlayınca geçen sene ile aynı alan netleri, bakalım ne getirecek
-
gülmek kpssci bir eylemdir
-
100 net yapsan ne olacak en baba sgk denetmeni olursun bu sistemde onun özlğk hakkıda guyla aynı.Veyada istediğin ilde guy olursun.Ama hazinede uzman maliye uzmanlığı olmadıktan sonra burda netleri yazıp yok 85 gelir mi yok 100 netim var yazsan ne olur.Geçen yıl arkadaşın p35i 90 sgk denetmenliği bekliyo ne oldu gümrük müfettişlik kaznamadı merkez ilgçö kazanamdı.Sizin neyin 100 netine seviniyosunuz.
-
Milli savunma uzmanlığı özelleştirme hadi bunları söyle bn sana kaçla kapatacağını söyleyim.Bana göre bunlarda maksimum 88 90 arası olurdu.Senin 100 netini görünce iktisttan 36.5 netini görünce en az 95le kapatır diyorum.Lütfen biraz araştırın geçmiş alımalra bakın.Şunuda söyleyim şimdi giderde içişleri 200 lğk bi alım yaparsa ordada bn sizden özür dilerim.Bn verilere göre konuşuyorum.
-
@zenginmemur
Icimden gecenleri yazmissiniz.
90 li puanlari olup 10 mulakattan elenen insanlari taniyorum, diger taraftan da 80 - 85 arasi alip ilk sinavinda ve mulakatinda giren insanlari taniyorum.
Herkes nasibini yer.Vakti zamani gelmediyse 90 alsan da olmaz,beklersin.
Nasibin varsa 80 le ilk mulakatinda girersin.
Her nasip vaktine esirdir.
Umutsuz olmayalim. -
Ya arkadaş bide tebrik ediyorlar neyse izlemeye devam
-
arkadaşlar bence ösym yi lağvedelim tercıhını yap forumu bizi sıralamaya koysun.üç arkadaş belirleyelim onlarda kurum mülakatı yapsın...
nasıl fikir?? -
@kilici Bence de tebrik edilmeli 100 netin üzerine çıkanlar ben yapamadıysam insanları neden yerden yere vurayımki sorun bende derim kenara çekilirim.Kendi adıma baktım resmen batırmışım bu netlerden sonra oturup KPSS felan da çalışmak istemiyorum.
-
sene 2015 hiç unutmam, sosyal mecralarda kendi netimden daha iyi olan en az bir 200-250 kişinin net paylaşımını görmüştüm. sonuç açıklandığında ise o zamanın p49 puan türünde 67. idim. ÖSYM sanırım sonradan cevaplarda oynama yapmıştı. kısmet.