KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
ben şok, ben vefat... muhasebede telastan o kadar coook hata yapmisim ve resmen sayilari bile yanlis gormusum ki berbatt sonuc gelecek.
2016 p35 im neredeyse sıfır hukuk ile ve p3ümde 70ile 85 gelmişti. bu yil iktisat ve muhasebe yerlerdeeeee️
-
@V_FoR_VendettA guy rahat gelır
-
@sofuoglu kaymakamlıkta işe yarıyo sanki
-
Bende sorup fikir almak istiyorum puan tahmini kaç gelir?
Gy 42.5
Gk 32.5Hukuk 23.25
Iktisat 21.5
Maliye 21
Muhasebe 18 -
@V_FoR_VendettA eski sistemdeki p48 e bakmayın onun ders bazındaki ağırlığı farklı geçen senenin p35i bu sene p48e tekabül ediyo geçen senenin p48 puanı yanıltabilir eskiye göre hesap yapıyosanız yine 35 e bakmak gerekir
-
@omer kaymakamlık kpss istemiyor
-
Dostlarım sizden küçük bir ricam olacak.
İnstagramı olan dostlar adaceylin06 isimli kardeşimizi takip edebilir mi? Bu kardeşimiz maales son safha kanser hastası. İnstagramda takipçi sayısı çoğalınca mutlu oluyormuş. Lütfen biraz olsun ders net vb şeyleri bir kenara bırakıp hayatın gerçekleriyle bu şekilde de olsa yüz yüze gelelim. Ricamı dinleyenlere teşekkür ederim. -
@eyvah1 insallah dostum. Elimizde bi o kaldi zaten. Herkes istedigine ulaşır insallah
-
@Priss hemen takip ediyorum. Bu duyarli davranışınızdan dolayı da sizi tebrik ediyorum
-
@Priss maşallah çokta tatlı bir kız , inşallah rabbim yardımcısı olur şu mübarek günlerin hatrına
-
@Sucuklu_Oralet çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için yol uzun süreç zor onu anladım bugün Tekrardan teşekkür ediyorum size
-
@genclerbirlikli hukuk berbat olunca hiç bakmamışım eskiden istiyodu sanki
-
@Priss Allah razı olsun hocam burda paylaştığınız için. Burdan görüp de takip eden bir sürü arkadaş olmuş ben de profiline girince farkettim onlar da sağolsun iyi ki varlar.
-
Bazı arkadaşların morali epey bozulmuş.Hemen panik yapmayın birçok arkadaş gördüğüm kadarıyla sınavın zorluğundan bahsediyor.Bu lehinize de işleyebilir.Bana göre de geçmiş yıla kıyasla farklı ve zor bir sınavı.Ama karamsar olmayın.En kötü guy sınavı için beklemede kalın.2000 kişilik guy kadrosu da girdi sınava onların da aradan çıkacağını hesaba katın
-
@Pigou33 2014 te sınava girdin mi bilmiyorum o sınavda çok zordu ama bu sene ki 2014 ten daha zordu bence. şu 2012 de sorulan sorulara bakıyorumda özellikle iktisat soruları çok komik geliyor bu sorular karşısında
-
70 gygk
Hukuk 22
Maliye 30.75
İktisat 16.75
Kamu 25.75
Muhasebe 10
İşletme 16.5
Elveda maliye uzmanlığı ve kamu denetçiliği gerçekler guy gençler benim için güzelim mesleğimizde çalışmaya devam -
@RootofAllEvil kamu denetçiliği aralıkta diyorlar kaç kişi alırlar sence ?
-
@sbf12345 bence bölüm bazlı alım yapılır eğer öyle olursa kamu yönetiminden girme ihtimalim var kamu mezunuyum
-
@RootofAllEvil inşallah girersin, bende bölüm bazlı olacağı kanaatindeyim
-
@sbf12345 inşallah sağ olasın sende girersin umarım yalnız benim hukuk çok düşük kdk için bölüm bazlı 10 ar kişilik olsa ve hukuk puanları da kullanılacak olsa girme şansım düşük