KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@RootofAllEvil maliye uzmanlıgı o kadar ahım şahım değil merak etme
-
@RootofAllEvil hukuk benimde kötü muhtemelen p 30 dan alacaklar ,p29 dan alsalar çok işime gelir.
-
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Ben de sizler gibi kpsszedeyim. Hem çalışıp hem sınava hazırlandığım için yorucu bir tempoda Allah ne verdiyse yardırdım, alana sadece uluslardan hazırlandım ve de hesaplarıma göre 26 netim var. Acaba ulusların ağırlıklı olduğu puan türlerim, özellikle p34 (ulus %60, gygk %40) yüksek gelir mi? Net hesaplama sitelerinde umduğumu bulamadım. Çevremde de uluslardan hazırlanan yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gy gk: 75 net uluslar 26 net.
-
@titoizm hukukunda iyi ise kdgm sınavına girersin
-
@sbf12345 Girdim ama o zamanlar bir cacık bilmiyordum full sallamayla 70 almıştım:) Ben muhalefet yapmıyorum teselli etmeye çalışıyorum.Sınav zorsa taban puanlar da düşecektir elbet.Biraz da olumlu bakmak lazım
-
@Pigou33 o zaman kaymakamlık için girmiştim sınava hedefim p 37 idi 84 lü bi puan almıştım sıralamam 340lardaydı .bu senede puanlar düşük ama sıralamalar yüksek gelebilir hayırlısı bakalım
-
Gecen senede girdim 84 aldim guy mulakati bekliyorum ama bu sene yuksek yapmak istemistim olmayacak yani @eyvah1 @kenanus123
-
@piqou @Antimülakat @paretowilfredo sizlerde bisey soyler misiniz
-
@piqou aynı durumdayım kardeşim bu sene biraz patladık. Sistem kurbanı olduk gibi bir şey. Yaptığım en büyük hata çıkmış sorulara çalışmaktı. Bu sene guy içinde kpss içinde artık çıkmış sorulara çalışmanın bir anlamının kalmadığı aşikar. Sadece göz gezdirilebilir. Bundan sonra yapacağım tek şey abuk subuk sorulara bakmak olcak
-
@2016mağduru o zaman resmen 2017 mağduru olmuşsun hocam
-
@HaniYaKi moderatorlerden adimin 2017magduru olarak degismesini rica ediyorum demistim sinav sonrasi
bir sorum olacak, sgknin kullanacagi yeni puan sisteminde ders agirliklarini biliyor musunuz çeko hepsinden daha kötü gelecek de, merak ettim
-
@sbf12345 hocam kdgm sınavına girerim girmesine de benim sorum tahmini kaç puan geleceği ile ilgiliydi. Hedefledigim kurumlar yüksek kapatıyor, yds puanım da var. Şu lanet sonuçlar açıklanana kadar içimi rahatlatma babında 'kaç alacağım' sorusu beni yiyip bitiriyor. Malum, tek dersten hazırlanınca riskim hayli fazla normal kpss çalışanlara göre.
-
Gky 71
Maliye 31
Hukuk 19.75
İktisat 13.50
Muhasebe 18.50
İşletme 16.50
Kamu 17.50
Çeko 16.25
Uls 5.50
İstatistik 1.50Arkadaşlar bunlar da benim netlerim. Sizden rica etsem bunlara da bakıp görüşlerinizi söyler misiniz. Sizce Bir şey olur mu bu netlerden? Uls ve istatistik sırf işaretlemiş olmak için girdim
-
arkadaşlar merhaba. forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üyelik almak bugüne nasip oldu. kafamda birkaç soru var yardımınıza ihtiyacım var.
öncelikle netlerim şu şekilde:
gk/gy:70 tam hatırlayamıyorum ama minimum 70
hukuk:12,5
iktisat:34,5 ya da 33,25 bir sorudan emin değilim.
maliye:29,5
muhasebe:20 civarı 19 da gelebilir 21 de gelebilir tam hatırlamadım bazı soruları burada da.kpss'ye girmeye karar verdiğimde hedefimde eski puan sistemiyle p22'den alan kurumlar vardı ama en çok istediğim yer ekonomi bakanlığıydı. sizce bu yıl alım olursa ekonomi bakanlığı,hazine gibi yerler p14'ü mü seçerler yoksa p15'i mi ?
bir de ukalalık gibi anlaşılmasın lütfen iktisatı nasıl böyle yaptın gibi sorular olabilir,dikkatinizi çekeceği üzere hukukum baya kötü çünkü son hafta birkaç tane hukuka bakabildim sadece. iktisatın her şeyini bilmeliyim bu kurumlar için diye kafama koyup yaklaşık 5 ya da 6 ay sadece iktisat çalışıp iktisatı öğrendim.
ayrıca bu puanlara sizce vergi müfettişliği ve guy ve p14 15 den kaç puan gelir söyleyebilir misiniz ?
-
İktisat ve muhasebeden hesapladığı netleri 30 un üstünde olanlar -gerçekten samimilerse- muhasebe standartları kurumu, bddk spk vergi, gümrük müfettişliği gibi sınavlar sizleri bekler
-
@sbf12345 2014 sınavı efsaneydi ya kpss tarihinin en zor gygk soruları o sınavda gelmişti tarihte şansım nasıl yaver gittiyse o yıl 27 de 22 netim çıkmıştı
-
Arkadaşlar anlayamadığımız bir husus var. Alandan bu kadar yüksek yapan arkadaşlar Genel yetenek ve genel kültürden 100'u neden asamiyorlar..
İlginç gerçekten -
@tekirdagli gk gy cok farkli bi kulvar cunku
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Yeni dönemde hangi kurum hangi puanı kullanabilir? Buna dair ayrıntılı bir analiz hazırladık. Yorumlarınızı bekliyoruz.
-
Merhaba arkadaşlar
Gygk 72 net
Muhasebe 10.5
Maliye 28 net
Hukuk 11 net
Iktisat 20 net tahminen puanım kaç olur ??