KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@joeblack16 muhasebe hariç 3 ana ders 65 çeko 12 gy gk 60 desem? teftiş bize büyük gelir bu netlerle sgk denetmenliğe olursa tadından yenmez olur mu dersin?
-
bu arada işin komik tarafı kamu yönetimi mezunuyum ve hayatımda hiç çeko görmedim ancak sadece sınavdan 1 hafta önce çalışmayla 25,75 çeko neti yaptım ama aylarca çalıştığım iktisattan 23,5 netim var
-
@joeblack16 hocam saniyorum is teftis ve sgk da ortak olan kisimlar is kanunlari ve sgk kanunu degil mi? Bunlarin tamamina calismak gerekiyor mu nasil bir calismayla bu kisimlara hazirlanilabilir? Belli bir kaynak oneriniz var mi acaba?
-
@ucanizmirli yinede ikisi de iyi masallah. Iktisat cok fazla emek istiyor. Belki de yillar sonra tam anlamiyla kavranabiliyor.
-
@totti Hocam çeko düşük görünüyor. Sıralamaları görmeklazım. @mostramozic Kardeşim iş hukuku ve sosyal güvenlik hukukuna çalışman yeterli. A kadronun çalışma ekonomisi kitabını alıp çalışabilirsin
-
@cigdem sağolun ama bu girdiğimiz sınavdaki iktisat ne kadar çalışılırsa çalışılsın yapılabilecek bi iktisat değildi. Kaç tane iktisat soru bankası bitirdim ama hiç birinde ordaki konuları görmedim. Hatta sınava bi tane iktisat hocasını soksanız o bile yapamazdı yani
-
@ucanizmirli bu kişiden kişiye değişir bana göre mesela iktisat önceki yıllara göre oldukça kolaydı.
-
@paca08 diyecek bişey bulamıyorum snn sonucu merak ediyorum valla
-
@ucanizmirli Hocam üçüncü defa girişim en iyi iktisat netimi yaptım. Normalde hukuk ve muhasebede iyiyimdir. Hukuktan yüksek muhasebe ile aynı neti yaptım. Sınav sonucuma gelince onu bende merak ediyorum
-
@paca08 inşallah emeklerinin karşılığını alırsın o zaman
-
@cigdem makrodaki kpss kitaplarında görmediğimiz sorular hep erdal ünsalın kitapından alınma. Mikro ve makro erdal ünsal bitirilirse iyi net çıkarılabilir. Sen kaç net yaptın da tavsiye veriyosun dersen mikrodan 1 makrodan 1 yanlışım var onlar da benim hatam
-
@ucanizmirli kardesim ceko da . Is hukuku zaten kamu bolumu görüyor okulda . Calisma ekonomisi dersi zaten bildigin makro mikronun spesifik konusu. Geriye sgh calisma psikolojisi falan kalıyor onlarda toplamda 7 8 soru yapiyor. Anlayacagin iktisada hakim olan i'san hayli hayli yapar is kanunu zaten okulda veriyolar okulda sizlere (benim fakultede arkadaslar aliyordu bu arada diger fakltelrin de vermesi lazim )
-
@deuceko üniversiteden üniversiteye değişiyor kardeşim. İş hukuku değil de sosyal güvenlik hukuku vardı ama o da seçmeliydi
-
@davetsiz bu 83-84-85 puanı kaç netle bekliyorsunuz acaba
-
@paca08 Daha önceki yılları bilemem ama geçen sene çıkan iktisat sorularından kolay değildi
-
@paca08 hocam netlerini bi yaz merak ettik
-
arkadaşlar sınav 16 haziranda açıklanmıycak.bayramdan sonra açıklanacak
-
@yapma-volkan hocam bu kanıya nerden vardın? duyuru fln mı yaptı ösym
-
bu sınavın 16 hazıranda açıklanması beklemek hayal kırıklığıdır.adamlar alesi bile bi ayda açıklayamıyor.kaç oturumlu yapılan sınavı 15 gunde açıklanmasını beklıyosu
nuz. -
@yapma-volkan Ales için 8 haziran yazıyordu takvimde. Kpss için de 16 haziran. 16 sında açıklanacak.