KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@cigdem şu sonuçlar bir an önce açıklansın. İnsan kafayı yiyor gerçekten
-
Sgk denetmenlik puanlari nasil olacak acaba en cok merak ettigim p42 cekodan kac yapilmaliydi
-
@adam-simith diğer derslerden ortalama 20 şer netle beraber tahminimce 15-20 arası net yetecektir gygkden en az 60 net de varsa 82-85 civarlarında gelecektir.
-
@Sucuklu_Oralet bunlari gercekten komisyona mi soyledin hocam torpilsizim kisir donguye son verelim filan
-
@Mimar Hocam biraz Misilleme biraz ironi biraz eleştiri. Sonuç itibariyle zaten o komisyonlar torpilli gelip gelmediğinizi elindeki listelerle gördüğü için, Nasıl geldiğimi anlamıştır diye düşündüğümden.
-
@RootofAllEvil hocam sgk denetmenlik için yorum yapmışsın sende bir tahmin de ben istiyorm gy gk 60 alan 4 ana ders 85 civarı olsa çeko 12 net sgk denetmenlik ilk alım mülakatı için yeterli olur mu dersin
-
@totti 4 ana ders 74 hocam toplami ceko ise 27
-
@RootofAllEvil 4 ana ders 74 net hocam ceko ise 27
-
@totti @adam-simith 3 ana alan önemli arkadaşlar Muhasebeyi çıkarıp netlerinizi öyle belirtirseniz daha sağlıklı yanıt alabilirsiniz
-
Muhasebe netleriniz sgk alımları için önem arz etmiyor benim hatam söylemeyi unutmuşum 15-20 arası net dediğim gibi denetmenliğe yetecektir tabi 300-400 kişilik alımlar devam ederse böyle; 25 ve üstü ise müfettişlik sınavını kovalasın en az 70 gygk 3 ana dersten asgari 20-25 arası netlere sahipse tabi
-
Şahsen 3 ana alandan 90 net + Çekodan 20 netim var.. Sgk teftiş ve iş teftiş hedefim. Umarım sonbahar alımına girmeyi başarabilirm.
-
@joeblack16 muhasebe hariç 3 ana alandan 87 netim çekodan 25,75 netim var bakalım bu iş teftiş nslmış biz de görelim
-
@ucanizmirli İş teftişe gireriz.. Genelde 100 civarı alım oluyor sıralama kesin gelir fakat Sgk Teftiş için sayı belli. 5 katı alsa İlk 250 kişi girecek.. O noktada sorun yaşayabiliriz
-
@joeblack16 sınavları yazılı mı test mi oluyo bunların. Ayrıca takma bu netlerle ilk 100 e gireriz
-
@ucanizmirli İnşallah kardeşim ama tereddütteyim yine de göreceğiz.. İş teftiş klasik oluyor.. Sgk ise Ösym ile protokol imzalama aşamasında şu anda. Çok büyük bir ihtimal test olacak kardeşim
-
Arkadaşlar 19:00 twetteyiz 9. Promosyon için bu ramazan günü puanimiz bitmeden bize destek olun .Bizim belki son şansımız netlerimiz sizinki kadar iyi değil siz bu netlerle en az 3 tane Sgk denetmen alımı görürsünüz .Yani kpss miz kötü 2016 kpss ile son şansımız Allah rızası için destek olun.Şimdiden teşekkür ettim.
-
@joeblack16 yazılıysa sıkıntı ya ezberim pek iyi değil bnm hep bundan korkuyorum
-
@ucanizmirli Hocam müfettiş olmak istiyorsan klasik sınav yapmalısın öyle 3 kuruşa 5 köfte yok
-
Arkadaşlar hadi ama twetterda kimse yok tag #SGK9PRO taginda yazıyoruz.
-
@joeblack16 hocam üniversitedeki gibi sınırlı bi alandan sorumlu olsam eyvallah ama a kadroda klasik sınava çalışmak ucu bucağı olmayan bi deniz. Ne kadar çalıştım dersen de çalışmadığın bi yer denk geliyo ve bu ezberlememiz gereken şeyler az buz şeyler değil. Kolay değil yani klasik sınav, yapanı da tebrik ederim