KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@by123 inanır mısın ben de o soruyu formülünü bilerek yanlış yaptım. Ben artık hiçbir şeye şaşıramıyorum, mesela şu an senin o soruyu bilerek 0,40 bulman çok normal geldi bana hiç yadırgamadım. 16'sında o sınav açıklandığında 80lerde olursa o puanlar, kurum sınavı göremeyeceğimiz gerçeğini bunun da 1 sene daha kpss artı 1 seneye yakın da kurum süreci olduğunu kabullenmemiz gerekiyor sanırım. Seni de dahil ettim yalnız. Görürüz inşallah dicem ama aşırı karamsar yaptı burada okuduklarım beni.
-
@bengidönüş hocam hangi kurumları hedefliyorsunuz bilmiyorum ama ben 85 nete 83 puanın altında geleceğini düşünmüyorum ayrıca dil puanınızın oldugunuda söylemişsiniz genelde dil puani isteyen veya dil sınavı yapan yerler fazla yüksek kapatmıyor spk bddk gibi kurumlar geçen 85 puanın altında kapattı bence bu kadar karamsar olmayın
-
@Sucuklu_Oralet ne güzel ya maşallah vmy ben de istiyorum ama bu sene iktisat beni baya düşürecek gibi:( umarım idari yargida da hedefini gerçekleştirirsin hayırlısı olsunn
-
@bestof92 geçen seneki puanımın altına düşmek beni delirten, yani geçen sene 30soruda 4 hukuk netim varken bu sene 20 netim var kendime başlı başına bir koca hukuku katmışken, o çok iyi bildiğim diğer 3 alandan anlamsız hatalar yapmayacaktım. Benim sorunum kendimle. Kendimi gerçekleştirememenin verdiği derin hüzün içimdeyim. Yoksa ben hazine istiyorum, kendi bölüm puanımla alıyor o da. Gerçi muy da istiyordum neyse bakalım kaç gelecek hala 85nete 85 altı gelmesi saçma geliyor ama yine de bir miktar kabullendim söylediğiniz puanları.
-
@Nameless anladım hocam teşekürler cevabınız için; )
-
@bengidönüş puan gelsin de ondan sonra üzülün hocam. geçen sene 63 nete 85 puan alıp bu sene nasıl 85 nete 80 puan bekliyorsunuz orasını çözemedim :).
şimdi tekrar okudum da burada yazılanlardan dolayı öyle düşünmüşsünüz sanırım. ben şahsen 85 nete en az 83 puan geleceğini düşünüyorum ortalama bir p3 puanı ile. benim de alan netim 85 - 87 arası.
-
@Noturns hocam bana göre 88-92 arası puan gelir.
-
Dostlar merhaba.
Maşallah cok iyi netler görüyorum hak edip bunu gercekten yapanlara helal olsun güle güle kullanın.
Denemelerde 100 netin altina düşmeyen ben bir şekilde sinavda yapamadim. Basiret bağlandi diyelim. 83-84-85 arasi bir p48 bekliyorum yani pek umudum yok kpss2017 için. Bir elimde çeko var şükür ona çalismistim sgk için 21 netim var fakat p48 puanim benim korkutuyor sgk denetmenlik icin, guy mülakat sonucu olumsuz olursa siradaki sgk denetmenligi icin bu ceko neti beni kurtarir mi ?
merakim budur. Hayirli ramazanlar -
@bengidönüş hayaller hayatlar oldu benim durumum insallah su guy mulakatini gecerim de bir rahat ederim diyorum.
Kitap yuzu acarsam ne olayim bu kpssden sonra bir atansam. Birde en az duydugum 80 net insan hayret ediyor nasil zordu bu sinav o zaman ve benim muhasebe de 5 dakikami calan gozetmende yasadiklarimin cabasi iki soruma son an bakicaktim falanlar filanlar gidiyor boyle insallah 80 i asarimda en azindan umudum ve yüzüm olur -
@bengidönüş birde hani sapma vardi bu sinavda 4 hukuk neti sizi aşaği cekmemis demekki diger alanlarinizmi cok uzerindeydi sapmanin kafamda deli sorular oldu insallah hayallerimize ulasiriz bir an once.
-
Arkadaşlar bana sigorta şirketinden sigorta danışmanı için geri dönüş yaptılar buralarda çalışan varmı ben hiç bilmiyorum iş detayini
-
@siyasetbilimci acentemi hocam
-
@by123 iktisat 19 muhasebe maliye 20ydi. Bilmiyorum ki ben de.
Bekleyelim bakalım nolcak 16'sında
-
@davetsiz bende senin gibi oldum hocam sinavin zorlugu etkiledi bence. Burdaki yuksek netler korkutmasin yapamayan cok var. Bakarsin puanlar iyi gelir
-
Alandan 74 nete kac puan gelir gk gy 55 net
-
@adam-simith 78 civarı bence.
-
@bengidönüş az degilmi hocam en zor sinavlardan bir tanesiydi birde cekodan 27 yaptim
-
Ceko 27 alan netim 74 kac puan gelir arkadaslaslar
-
@adam-simith bilmem az mı yani geçen senenin 55 neti diye düşünüp cevap verdim, çekolu puan türün sgk teftişe yetecek kadar gelir elbette de p48ini kestiremedim umarım daha yüksek gelir.
-
@adam-simith 80uzeri gelir ins. Bu yil sinav enteresandi bakalim ne olacak