KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
-
@hayde35 ben calismadim tarihten netim iyi 22 netim var turkce matematik ten toplam 24 netim var:) Alanla kapamaya calisiyorum acigimi
-
@kenanus123 alan netin kaç başkan
-
@safiTÜRK69 geçen sene çalıştım hocam. ondan önceki sene ve ondan önceki senelerde çok çalıştım.
-
@hayalimsgk puan hesaplaması için konuştum ben ispat için değil. guy zaten düşük kapattı bu arada antalya, bursa vs. iller hariç.
-
@elessar 2013 sınavına girmedim ben bilmiyorum. ama o yıllarda aday sayısı daha azdı. şimdi daha farklı durum. her sınavın puan hesabı farklı olur. 88 nete 85 gelecek diye kural yok. ona bakarsak geçen yıl 70 nete 86 puan ondan önceki yıl aynı nete 88-90 arası puan geldi.
-
@Antimülakat hocam cok güzel bi noktaya değinmişsiniz, ancak sanırım bölüme göre çağırma olayı uzman yard ünvanı için söz konusu olacak, bir müfettişlik, denetmenlik ya da kamu ihale kurumu tarzı kurumlar için de aynı durum geçerli olabilir mi ne dersiniz, öngörüleriniz nelerdir bu konuda ?
-
@Sucuklu_Oralet tebrikler bu sene umarım güzel haberler alirsiniz puaniniz cok iyi,benimde üçüncü girişimdi alana ve geçenlrde guydan da kurumda elendm bi yilmislik oluşuyor fakat sizleri görünce umudum artıyor
-
@stamina hocam ben de size bir soru sorsam müfettişlikte bir kaçı hariç çoğu klasik sinav artı dil sınavı yaparken(tabi baraj seksen)birde bolum şartı koysalar sanrm spk gibi başvuru sayısını doldurmadan kapatır diye düşünsem yanlış mi olur
-
Sakinleşmiş buralar
-
@life Umut fakirin Ekmeğidir. Ufkumuzu Umudumuz ile birleştirdik.
Şunu söylemek isterim, Onlar eledikçe ben Hırslandım. Ben hırslandıkça onlar eledi. Gelin "Kısır Döngüye" son verelim dedim, Ama şartlarım ortada yine "Torpilsizim" dedim. Saolsunlar uygun gördüler, Şuan çalışıyorum. (VMY) Ancak hedefler İdari yargı bakalım. 3.Elenişim. Allah'ın hakkı 3 derler. Umarım 4.cü de elemezler
Sana tavsiyem hocam, Sakın bırakma çalışmayı. Bu bir maraton. Unutmayın maraton yarışmasından Zenginler(Torpilliler) arındıktan sonra, genelde Etiyopyalı (Torpilsiz) "Finish" görürmüş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
-
@stamina teftiş ve denetimde olmaz hocam. Kamu ihale içinde net konuşmayayım ama bölüm bazlı olacağını sanmıyorum.
-
Gy 31
Gk 49
Hukuk 24
İktisat 14
Maliye 30
Muhasebe 27
Çeko 16
Merhaba arkadaşlar, bu netlerle kaç puan gelir ve tecrübeli arkadaşlar hangi sınavlara girebilirim ne yönde çalıçmalıyım bilgilerinizden istifade etmek isterim,şimdiden teşekkürler. -
@Noturns p48 85-90 arası gelir ayrıca bddk vmy maliye uzmanlığı gibi sınavlara girmeye de yeter
-
Vmy'de hukuk haricinde diğer alanlarım ortalamanın çok üzerinde iyi geçti, guyu kazandım mülakata kaldım. Bu kpss kurum sınavları işine 2 senedir çok emek veriyorum, dil puanım da var. Ama bu sene ne olduysa o sınav anında saçma sapan bildiğim her şeyi paniğimle birbirine katma gibi bir durumum olmuş, 72yi 7ye bölüp 12 bulduğum gerçeği var mesela. Geçen sene maliye iktisat ve muhasebede 20 yaparken bu sene toplam netim 85. Kötü yapılmış şaka gibiyim, güldürmüyorum resmen. Ve yaptığım hataların pek çoğu bilgisizlikten değil dikkatsizlikten. Gülüyorum halime falan ama hakikaten sinirden vefat edicem. Şuraya içimi döküp gideyim dedim. Ayrıca puanları da çok az tahmin ettiğinizi düşünüp içimi ferahlatmak istiyorum, geçen sene toplam 63 net yapıp 85 puan alırken, bu sene 85netime 80 puan gelirse kahrolacağım çünkü. Yani diyeceğim o ki hayatta her şey kısmet hakikaten. Ben mi? Ben net kısmetsizim. Kabul ettim ben artık bu gerçeği. Ağlama duvarı yaptım şu an burayı. Ay tamam sustum.
-
@bengidönüş Sinirden vefat etmeyin hocam 85 nete 85 e yakın puan gelir yine
-
Arkadaslar bi konuda yardıma ihtiyacım var benim p48 im burdaki arkadaşlarin yorumlarına göre 89 90 civarı gelir dendi şimdi iyi hosta benim yabancı dilim yok YDS den 19 aldım burda konuşulan lara göre bir çok kurum dil istiyormuş ben dil mi çalışıyor yoksa dil istemeyen kurumların sınavlarına mi hazirlanym sizce değerli yorumlarınizi bekliyorum
-
@kilici yok gelmez sayfalardır gelmez diyorsunuz hepiniz burada toplanmış, ben kendimi gelmeyeceğine inandırdım sinsi sinsi tüm yorumları uzaktan okuyup, 90 almam lazım bu sene derken şimdi 85 gelse mutlu olucam resmen neyse az ötede vefat ediyim ben en iyisi yine
-
@heredotolga hocam açık konuşmak gerekirse yds isteyen kurumlar genelde 70 ya da 50 ister..70 isteyen kurumlar bellidir 50 azda olsa isteyen kurumlar olur gerçekçi olursak eylül yds için 19 dan 70 almak çok zor diye dusunuyom çünkü dil biraz iktisat muhasebe gibidir ne kadar çalışsan da oturması için zaman gerekir ama eylül yds genelde nisan yds den hep daha basittir ve geçen sene süreyi artırdılar eğer eylüle kadar alan çalışmayacam derseniz 50 60 icin bence çalışmaya deger
-
@bengidönüş kendimi gördüm sanki bu yazida iktisatta sorulan g- l endeksi formulunu bilmeme ragmen 100/400 0.40 bulabildim düsünüyorum nasil böyle oldu anlayamiyorum. Bunun gibi pek çok hatam var 84 almistim geçen yil bu sene 80 i geçerim insallah diye dua ediyorum. Şu guy artik olsunda yüzüne bakarsam ne olayim diyorum ama garanti kpss puanim olsun hedeflerim vardi diyorum bende oruc olmasa kendimi keseceğim zamanlari aştim insallah 16 sinda sapmadan falan biraz olsun artimiz olur bir seyler yapmis oluruz