KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
İktisat mezunu adamım.5-6 soruyu hiçbir kitapta görmedim hayatımda.KPSS tarihinin En zor iktisat sınavı bence
-
@aylakkafam pozitif dedim bende.
-
@özgedğ mr azalir cevabi
-
@butceacigi KPSS ve kurum sınavları dahil en babasından en koftisine girdim.Ama yok böyle birşey.Maliyeye geldiğimde artık sinirden gülmeye başlamıştım
-
@kismetnasip ösym ne yapacağını şaşırdı artık şu sorular hakimlik ayarındaydı. Bide burda hukuk kolaydı diyenler çıkıyor acaba kaç net çıkartacaklar merak ediyorum
-
@Ülkü ben esnaf da basiretli isadami gibi davranmali diye hatirladim uydurmus muyum
-
Genel bütçeli idarelere mahalli idareleri aldınız, mı ben ddk+özel bütçeli+genel bütçeli dedim
-
@mater33 hocam pozitif galiba cevap sen monopole göre düşünmüşsün tam rekabette tr artarken mr sabit olabiliyor ortak noktaları ikiside pozitif
-
@butceacigi esnaf da basiretli is adamı gibi bir sey yoktu bence. Ben o soruya hapis hakki dedim ikisin de de var gibi kaldi aklimda
-
Sweezy mi dediniz bertnard mı
-
@reagan doğru 1 2 4
-
YİNE SÖYLÜYORUM.KPSS TARİHİNİN EN KAZIK İKTİSAT SINAVI.Örtülü enflasyon sorusu,70 kuralı sorusu ve Tahvil sorusu dışında kolay soru yoktu.
-
@reagan bertnard
-
@kilici tamamdir,
ama hukuktan cok iyi yaptigimi iddia etmiyorum asla calisan cok rahat emeginin karsiligini alirdi.
-
@aylakkafam hep pozitif ama arttığı azaldığı yerler var o yüzden pozitif en kesin yargıydı
-
@tomhardy hocam soruda tekel veya tam rekabet dememis. Ayrica tr ters.u seklinde mr azalandir genel.kural.budur
-
@reagan bertrand
-
@kilici hocam ben aralıktaki idari hakimliğe girdim bugünkü kadar zorlanmamıştım
-
Toplam hasılat Artıyorsa mr pozitiftir
-
@mater33 mr azalandir ancak azalmasi negatif demek degildir. Tr artiyorsa mr pozitiftir soruda da artiyor demistir