KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@rayid ceza ve iflas pek bakmadığım için zorladı biraz ama orta düzeydi sanki hukuk çok zor ya da kolay değildi ama iktisat çok saçmaydı
-
@2016mağduru açıklandığında netini yazar musun buraya çok merak ettim
-
Kişisel Görüşüm:Maliye kolay,Hukuk normal,İktisat ise KAZIKtı.
-
Fayda mıydı haz mıydı iktisatta ki soru
-
Rogers planı yunanistanın natonun askeri kanada dönüşü
-
Bence hukuk zor. Iktisat normal maliye cok kolaydi
-
Katılıyorum
@AlınTeri KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:Kişisel Görüşüm:Maliye kolay,Hukuk normal,İktisat ise KAZIKtı.
-
Maliye kolay iktisat 8_9 soru aşırı saçma hukukta da vardı iki üç saçma soru.. Hukuk zordu çalışmayan yapamaz
-
@Kutyler iktisat mezunuzuyum ben boyle iktisat sorusu gormedim.bu sorulari hazirlayan cocuk kör oldu deseler inanirim. Bi de osym yi ne ilgilendiriyo benim hangi dersten baslayacagim asiri sacma uygulamalar getiren bir sisteme cevirdiler kpssyi
-
@hobbes bnde sermaye dedim diğerinide gelir yaptım sanki öyle hatırlıyorum ama emin değilim.Cvplarımız yine aynı gidiyor gbi Hobbes
-
@Ülkü gerçekten şu sınava girmek için girilmesin alın benden de okadar esneme sesinden yan yatan adamlardan dikkat toplamak mesele, ben bir dakika fazladan olsa keşke derken sıkıntıdan oflayıp puflamalar,Ramazan'ın ilk günü para verip gelme yani gerçekten hazır değilsen şu sınava yazık günah!!!
-
@özgedğ Fayda diye attım
-
@genclerbirlikli soruyu tam hatırlamıyorım ama sadece ön yüze olur diye hatırladığım için yanlış olduğunu düşünüyorum
-
@kilici hukuk netimi mi
-
@Ülkü fayda yaptım bende
-
Avukat adaylarını çıkarır hakim adaylarını hazır tutabilir gibi bir şık vardı ne yaptınız
-
@kpssa gecen seneye gore nasildi senin
-
Toplam hasılat max iken marginal nedir sorusu vardı?
-
@2016mağduru evet
-
@özgedğ pozitif yaptım Ama maksimum demiyordu artıyor diyordu