KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
bu kadar zor bir sınav olamazdı. resmen bütün emekler çöp oldu. zaten yılda sayılı kişi alıyorlar. ne gerek ver bu kadar zorlamaya. tüm varımla yoğumla çalıştım. o kadar zor zamanlar geçirdim. o kadar sıkıntılı oldu maddi manevi her konuda. ne bu??????? bunun için miydi hepse? :(((((((((( şimdi ne yapmalıyım oturup ağlıyorum o da fayda etmiyor. denemelerim 85 netin altına düşmüyoken. galibe yarısının yarısı bile olmayacak:(( arkadaşlar lütfen bişey yazın(
-
@mater33 hocam tam rekabete bir daha bakmanızı öneririm mr sabittir ords. Mr=ar=p dir. Yani azalır diye bir kaide yok. Ama tr artıyorsa mr pozitif olmak ZORUNDA. Kesin yargı bu.
-
Başka birisinden alıntı hukuk
Çok ivedi yargılama, aym, zilyetliğin havalesi, fizik kimliğin tespiti kollektif ortaklık, anlaşmalı boşanma, ceza mahkemelerinde suçun vasfının değişikiliği sonucu görev sorunu, sözleşmelerde şekil, iflas hukukunda takas(bu soru zordu) . Benim hatırladıklarım bunlar
-
@maliyeci123 operasyonel acik=birincil acik +reel faiz odemesi o da 15 +5 oluyodu
-
Cezada bir tane cevap şahsi cezasizlik sebepleri olacak
-
@AlınTeri tesekkurler yanlis yaptim onu
-
Beyler durun bi dakika.O sorunun cevabı Sweezy değil mi? Eğer o da yanlışsa iyice s.ç.t.m demektir
-
@elif-atılgan hocam çoğu kişi sınav sonrası bu duyguya kapılıyor. Genelde yanlışlarımızı hatırlıyoruz. Sonuçlar belli olmaz canınızı sıkmayın. Size zor gelen herkese zordur böyle düşünün.
-
@AlınTeri yüksek ihtimal sweezy kardeşim rahat ol
-
@sofuoglu aynen uluslar arası ilişkiler sormuş
-
İcra iflasta bi soru daha vardı ya.Neydi o emin olduğum bi soruydu.Şikayet sorusu,İtirazın kesin kaldırılması,Hangisi haczedilebilir,Taşınır mal,İflasta takas sorusu.Bi tane daha vardı.Hatta ben işaretledim.Bu kesin doğru diye.
-
Hukuk sizler için nasıldı? Zordan ziyade dikkat isteyen sorular gibi geldi.basit hatalar yarattı
-
@tomhardy hocam soruda tam rekabet yonunde bisey yok. Kesin olan mr nin hep azalan oldugudur
-
@Oruçreis İcra iflas ve ticaret bence kolaydı.Borçlar da bence zor değildi.Ceza ve idare de zorlandım açıkçası.Cezayı zaten hiç yaşamıyorum.Ama orta zorluktaydı.Anayasa geçen senelere oranla biraz daha derindi
-
@mater33 hocam senle anlaşamicaz boş ver
-
Rezerv sorusu neydi?Emisyon,Api,Banka mevduatı falan vardı şıklarda.
-
@elif-atılgan gecen sene sinavdan ciktigim da seninle hemen hemen ayni seyleri yasadim hatta ben kpss ye hazirlanmak sehir degistirdim. Sinava girdim ciktim olmadi dedim sadece iyi gecen iktisatti ama oda beklediğim gibi degildi, daha sonra sonuc aciklandi 87 geldi. Daha sonra ilan bekledik gelmedi geldi 0. Bilmem kaclarla giremedim lanet olsun boyle ise dedim guy geldi . Aksamina moralim o kadar bozuldu ki ben listeye falan giremem diye dusunup 2 gun eve kapandim yemeden icmeden kesildim ve sonuc suan istanbul icin mulakata kaldim. Yani suan sinav cok yeni oldu bitti ve burda cevaplananlarin hepsi dogru olmuyor yada tum sorulari tartisamiyoruz daha cok takildigimiz seyleri. Ve emin ol bu sefer olmazsa daha iyi olacağı icindir
-
ACİL CEVAP ARANIYOR!!!!!!!
İktisat tüketici fiyatı 4 TL artar,Üretici fiyatı 6 TL azalır diyordu.Neydi onun cevabı gençler? -
@AlınTeri bir tek hukuk için iddiam vardı o da 35 net şimdi kendime cesaretime gülüyorum en basitinden milletvekili yargılanıra gittim ne diyelim sağlık olsun
-
@sofuoglu değişken kur gibi bişi vardı sanki onu yaptım ben