KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Oruçreis benn varım ya o soru neymiş
-
@müflis hadi ya.70 kuralı yokmuydu orda Lanka 70/Ort. Büyüme oranı formülü değil mi?
-
@AlınTeri O zaman odur Diğer şıklar olmuyordu çünkü
-
@sofuoglu aslında biz derste çok detaya girince beyin yanlış düşüncelere kapılıyor.yargılamayı işaretlememin tek sebebi yargılarsın infazı sonraya bırakırsın düşüncesiydi
-
@AlınTeri 70 kuralı o soru 2 katına katlama süresini soruyodu 72 diye bi şey mi var
-
@Ülkü diğerlerinin ikisi eğimle alakalıydı galiba.Para talebinin faiz esnekliği ve para talebinin gelir esnekliği.Biri zaten para arzının arttırılması.Kalan son şık ile otonom talep arasında kalmıştım.
-
@omer fiyatlar düşünce borçalan ile veren arasında ters bir etki yaratıyor gibi bir şeydi tam hatırlayamıyorum
-
@AlınTeri Aynen öyle bende sizin gibi düşündüm.
-
@tomhardy çözdüğüm 3 sorunun doğru cevabını tuvalete giderken hatırladım
-
72 kuralı da var o galiba yüzdeye göre değişiyor ama ben bilemedim kural falan normal faiz hesaplar gibi ortalama yüzde 7 büyüttüm her yıl 11 küsür mü ne çıktı 12 yaptım.
-
@kilici butun cmk kitaplarini getirsinler o sorulara cevap varmi acaba. Resmen iç işleyiş sorulmuş. Burda hukuk kolaydı diyenlerden yuksek hukuk yapcagma eminim Allah bilirde tabi, ama hukuk kolaydi asla diyemem. Hic bir sekilde hicbir kitapta ulasilmayacak sorular vardi. Buna kolay diyen hukuk calismamistir,ondan diyodur
-
@Tolgahan-Ayyıldız boşuna dememişler bir kaçarkan bir de kenefte kafamız çalışır diye
-
Bu sene de alım için çok kastıracaklar anlaşılan zaten geçen seneden beri doğru düzgün ilan yok insanları boşa uğraştırıyorlar
-
@kismetnasip kanka ceza ve idare bence zorlayıcıydı.Ama borçlar,ticaret ve icra iflas kenti.Bak neredeyse hiç çalışmamış biri olarak diyorum bunu.
-
@AlınTeri 2002-2005 yaptım ve eminim ama şıklarda 2002-2006 arası varsa onu bilmiyorum
-
@Oruçreis cevap borç mu olcakmış
-
@kismetnasip kesinlikle katılıyorum. Cmk nın gidip te hakimlerin müzakeresi sorusunu okuyup hatırlayıp yapan varsa helal olsun
-
@omer bende bilmiyorum hocam sizlerin düşüncesini merak ettim
-
@iyimser16 o zaman 2002-2005 tir.2006 günümüz vardı.2000-2001 vardı galiba.Ulan yoksa biri 2000-2005 diğeri şaşırtmacalı olsun diye 2002-2006 mıydı? Hass...
-
@AlınTeri 2002-2005