KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@müflis 72 kurali aynen hocam cevap 12
-
@AlınTeri soruları gördükten sonra çoğumuzun bilinci kapandı adeta
-
@iyimser16 Aynen ya 2006 günümüz diye şık vardı.Bence onlar 2005 i 2006 olarak hatırlıyor.Sonuçta aynı şık yani
-
@mater33 70 yada 72 kuralı aynı şey hocam ikisi bir geçiyor cevap 10 aynı soru guy mayıs sınavında da çıktı
-
Arkadaşlar fiili iş gücü durumu tarzı bir soru vardı şıkları işgücü,istihdam felan istihdam'ı işaretlemiştim hatırlayan var mı
-
La bu 72 kuralı nerden çıktı.Daha 2 hafta önce Guyda çıkmadı mı buna benzer soru.72 kuralını ilk defa duydum.Ayrıca %7 büyüme durumunda nasıl 12 yıl buldunuz ki? Başka bi formül mü var?
-
Komşulara kapıyı açmayı düşünmüyorum bir hafta
-
@Tolgahan-Ayyıldız geçen yıl ceko da 22 yapan ben bu yıl patladım.. 20 üzerine çıkabilirsem öper başıma koyarım
-
@iyimser16 :)) ahh ah gülsek mi ağlasak mı
-
Ben esas kpssde bu sekilde soru hazirlayan cilgin hukuk ekibinin idari hakimlikte ne yapacagini merak ediyorum bekleyelim gorelim
-
@AlınTeri geçen sene iktisattan 23 net yapmıştım, kitapçığı kontrol ederken o soru gözüme çarptı bu yılda bi 30 yazarım inş deeeeerrrkeeeen Yds"de 70+ aldım hazine kalkınma bekle beni diye bi an mutlu oldumsonra o alman soru, olur çapraz soru dedim Sonra tecavüz başladı 23 soru işaretleyebildim, bu durumu kendimi yediremeyip ikilemde kaldığım 3 soru daha işaretleyip iktisat faslını bitirdim
-
@AlınTeri yok tabiiki de kim uyduruyo
-
@kismetnasip hocam gülelim:( artık ağlasakta boş inş muhasebe 25 üstü gelirdi keyfimiz yerine gelir
-
@AlınTeri Api yaptim
-
Dostlar selamin aleyküm. Evime ancak donebildim. Farkli sehirde girdik sinava o nedenle yol vardi ama daha muhimi bir kaza gecirdik. Allah korudu daha kotusu de olabilirdi.
Simdi iyiyiz sag salim vardik sukur. O nedenle ancak simdi bakabiliyorum.
Sinava dair yorumum hukuk genel anlamda cok zor degildi bence kivamindaydi. Ozellikle kamu hukukunda cok sikmamislar. Ozelde de medeni.sorulari cok netti.
Maliyede vergi kismi evvele gore kolaydi. Cok zor secici soru yoktu. Ancak butce ve borclanma agirdi. Detay sorular vardi. Kamu maliyesi yine kivamindaydi.
Iktisat. Gercekten zordu. Fazlasiyla olcucuydu. Sanirim en ciddi sapma buradan gelecektir. Her sey detaydi. Net bilgi isteniyordu hep.
Sabah oturumunda kamu yonetimi teorisyen vr kuram sorulari disinda kolaydi. Yapilabilirdi.
Calisma ekonomisinde ozellik 4447 sayili kanundan gelecek sorulari beklemiyordum fazla detay olmus. Iktisat temelli sorular kolaydi iktisat bilenlerin rahat yapacagi turdendi.
Bakalim yarin nasil olacak muhasebe..bekleyip gorecegiz.
-
@kismetnasip İdari hakimliğin gözünü seveyim
-
@Kullanıcıadi Ben de api yaptım.Bakalım
-
@paretowilfredo reyis geçmiş olsun, hukuk bizi çok üzdü valla
-
@AlınTeri 70 kuralı 72 kuralı diye de geçiyor hocam ama sonuç aynı 10 olacak arkadaşlar kendi yaptıklarını doğru saymak için ellerinden geleni yapıyorlar:))
-
Ya saçmalamayın. Evet %5 üstü büyümede 72 bölünür. Zaten soruda yaklaşık olarak kaç yıl demiş. 72'yi 7'ye bölüp 12 bulanlar teoga girsin. KPSS'de yer işgal etmesin. 70'i de 72'yi de 7'ye bölünce on çıkar. Ha başka bir formül varsa söyleyin. Ona lafım Yok. Benim bildiğim 70 olayı ile çözülür bu sorular. 72'yi nasıl 7'ye bölüp 12 buluyorsunuz