KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Asıl yarın nasıl geçecek zaman, onu söyleyin istatistikte 1 saat süre var sınav araları dışarı da salmıyorlar bugün idrar torbam patlayacaktı nerdeyse böyle saçma kural mı olur insanları sağlığından edecekler kitapçıklar toplanırken ve dağıtılırken 1 dk müsaade edin insanlara yazık değil mi
-
@sofuoglu o hataya ben de düştüm. Hala inanamıyorum kendime
-
Paretoyu goren oldu mu onun nasil gecmis sinavii, simdi eski sayfalara bakmiyim
-
Enf hedeflemesi sorusu 2006 günümüz değil miy yav.
-
@mater33 hocam hiç mi soru çözmediniz??mr pozitif kesin yargıdır
-
@AlınTeri 2000-2005 yoktu ona eminim, 2002-2006 yoksa şıklarda sorunda yok demektir
-
@kombassankoma örtuk enfi soruyordu
-
@Tolgahan-Ayyıldız ben örtük olarak hatırlamadım hocam o zaman kafa gitmiş demek ki artık o raddede
-
@papatya vallahi hocam anlık bir şey,o esnada soruyu okurken kafanın içinden bir sürü şey geçiyor ve dikkatte önemli tabi,yapacak bir şey yok
-
@kismetnasip allah onun belayı versin kamu yönde bile çıktı nımıssız
-
Kamuda afet besin zinciri şıklarını işaretleyen oldu mu
-
@kismetnasip @paretowilfredo reyis yaptığı iktisat ve hukuk netlerinden sonra artık bu işi bırakıyorum dedi sanırsam
-
@iyimser16 Hayır.Acaba hem 2002-2005 hem de 2002-2006 var mıydı ben onu demek istedim.2000-2005 yazmışım yanlışlıkla
-
Çeko bile zorlaşmış onu da es geçmeyelim Allah dan bir soru yapıp bıraktım riske girmedim.
-
Benim için netice hüsran oldu şimdi askerlik zamanı
-
@AlınTeri 2006"dan sonra başka bişeye geçtik, hocam daha önce bi sınavda daha karşıma çıkmıştı, cvp 2002-2005"di sen kalbini ferah tut
-
@kilici hocam çeko'nun zorluğu iktisatla eşdeğerdi bence ciddi anlamda zorlamışlar
-
Evet Kader Arkadaşlarım.Saygıdeğer Forum Ahalisi.Baylar ve bayanlar şu elimde gördüğünüz tras bıçağı ... Aman ne diyorum ben.Şu İktisat ve Hukuk Sorularını Tam Liste Halinde Yazabilecek olan var mı? 3-4 soru eksik olabilir.Sorun değil.
-
@sofuoglu Direkt kanun maddesi sormuşlar nasıl bir iş anlamadım. Farksızlık eğrisi sorusunu yapıp bıraktım tek kolay o soruyu bulabildim.
-
@sofuoglu çeko için sgk mevzuatını yalayıp yutmak gerekti adeta