KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@AlınTeri 3300 dedim
-
@Oruçreis Ben Hukukta 35 soru işaretledim.En az 10 tanesi yanlış.İcra iflas ve Borçlar olmasa 0 çekerdim zaten
-
@RootofAllEvil ben de girmiştim hocam o sınava ama bugünkü sorular bariz çok zordu
-
En çok uğraştığım soru.Marjinal vergi oranı. 0,2 ise harcama çarpanı nedir sorusu? Biraz daha detayı vardı gerçi.Neydi bu?8/3 falan vardı şıklarda
-
@AlınTeri 5/3 yaptım
-
@Oruçreis ben de onu işaretledim
-
@AlınTeri 3300 olacak maliye sorusu
-
Bedavacılık sorununa hangi cvp işaretlediniz? Bir de tahvil anapara yabancı para sorusunda döviz yerine kambiyo garantili şıkkı mı vardı ?
-
@AlınTeri 5-3 cevap c yi 1/2 buldktan sonra harcama carpani hesaplicaktin 1/1-c(1-t)
-
@reagan hocam o swezzy, swezzy dışındakiler ztn maliyeti sıfır kabul ediyorlar
-
@iyimser16 +1
-
@iyimser16 şu anki halim
-
Borçludan borçveren sorusunda borç deflasyonuna giden var mı
-
@Oruçreis aha benden başka yanlış yapan buldum o soruyu, o esnada nasıl bir mantıkla yargılama yaptım bilmiyorum o esnada doğru gibiydi işte sınav psikolojisi oluyor öyle şeyler çok basit sorular kaçabiliyor
-
Sweezy,faiz oranı,A.Hansen,Neokeynesyen:Is-Lm,Tahvil fiyatı düşer,-0.5,Örtük enflasyon 2002-2006,3300.Bunlar doğrularım.Lm sola kaydıran neydi? Otonom talepli şıkkı işaretledim.Umarım doğrudur
-
@AlınTeri Lm i sola kaydıranı para talebi geçen içinde bir şık işaretledim otonomluydu
-
@sofuoglu hocam 2015 te de yine aynı fiyasko hukuk ilk soru hep kaçtı gelenek oldu
-
@AlınTeri bende onu isaretledim bu arada 70 kuralı olmayacak 1 5 arası 70 5 ve üstü 72 kuralı olacaktı cevap 12 yaptım ben
-
@Ülkü bi tane otonomlu vardı.Umarım doğrudur
-
@Oruçreis valla öyle kardeşim denk geliyor demek ki şahsım adıma zor olan hukuk sorularını yapabilmeme rağmen o soruya tek seferde işaretledim(emin olarak) nasip yani yapacak bişey yok