KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@AlınTeri iş avansı sorusunda diğer şıklar neydi acaba hatırlıyo musunuz
-
@istatistikçik istatistiğin tamam süresi değiştirilmesi şart değil zaten muhasebenin yetişmemesinden yana sıkıntımız.
-
@AlınTeri var hocam 6 çıkıyor:) sorunun tamamı da şu. 240 kapasiteli trenin yüzde 90 ile dolması bekleniyor her seferde. 45 lira bilet parası, 1/3 ü de birim değişken maliyeti. Sabit maliyeti de 36000 tl. Anca 6. Seferde değişken maliyetlerini de karşıladığında 38860ı buluyordu kara geçiyordu falan:)
-
@omer Çok Sağol Kardeşim.
-
@ali27 seni hedef alarak yazmadım hocam . Bikaç sayfa geçmişe gidersen neler sayıldığını görebilirsin.
-
@istatistikçik mağdur biziz bence. ösym bizi zorla 60 dk istatistik sınavında tuttu.
-
@omer Kasa 320 Borç (Ki cevap buymuş.),Personel avansı,İndirilecek KDV bi tanesini hatırlayamadım
-
@AlınTeri neyi soruyodu ben ne yaptığımı unuttum ya 320 ne alaka hiç aklıma gelmiyo
-
@omer İşletme makine alımı için mi ne Personele 1500 TL veriyor.Personel 1000 TL+KDV(%18) Masraf yapıyı.Kalanı geri ödüyo işletmeye.Böyle bişeydi
-
@HaniYaKi beni de 50 dakka işletme sınavında tuttu napalım peki?:)
-
@istatistikçik yo yani onun için yazmadım zaten evet sizde haklısınız.
-
@omer 1500 tl avans vardı avansın tamamı harcanmıyordu kdvsi falan vardı doğru şıkkı soruyordu. 320 tlsi kalıyordu kasaya tekrar
-
@AlınTeri Sağol kardeşim de ben yanlış mı yaptım ki ne işaretlediğimi unuttum neyse sağlık olsun
-
@istatistikçik muhasebe 4 işlem diyorsun ve ben gülüyorum. O zaman muhasebe netini söylersin hep birlikte güleriz olur mu?
-
Yav şu geçmiş yıl zararları ile ilgili soruyu sadece özkaynak tablosu yapan var mı.
-
@kombassankoma Ben
-
Mail adresini verirsen geçen yılın netlerini de atarım hocam:)
-
Ha birde s ve k harfi ile başlayan tablolar tms tablolarından değildi. Kar dağıtım ve satışların maliyeti tablosu böyle bir soru vardı sanki
-
Polemik yaratmak için yazmadım düşünce tarzınızı eleştiriyorum bu kadar. Ayrıca dostlar 3 senedir a grubu denkliğim var hazırlanıyorum. Gülecek yer arayan ulaşabilir. Küçümsemeye çalışmadan önce bi daha düşün @WilliamNiskanen
-
@yldzkrc kesinlikle katılıyorum "yıldırma politikası" bence de..