KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@genclerbirlikli tebrikler hocam inşallah sonucunu da iyi olarak alırsınız (istisnalar kaide olayı....)
-
@AlınTeri aynen 6 cevap
-
@istatistikçik a grubu denkligim var ne demek?
-
@kombassankoma ben de
-
@kismetnasip iibf denkliği olacaktı yanlış yazmışım pardon. Yani sizinle aynı konulara hazırlandım sınavlara giriyorum. Kurum sınavları dahil.
-
@margaretthatcher bende kameraya baktım bi normalde yanıp sonen kırmızı ışık olması gerekiyor ya bunda yoktu.da zaten o kadar şeyi nasıl izlerler anlam veremem.
onu bırakn bizim Gözetmenler kendinden ve sınavdan bi haberdi.benim önümde oturan arkadaşın barkodu yanlış oturuma yapıştırdi,neyse ki kız kendi farketti de söküp tekrar yapıştırdi -
@istatistikçik anladim, acikogretimden mi mezun oldunuz yoksa istatistik icin baska bir sistem mi var onu ogrenmeye calisiyorum
-
Bir soru vardı muhasebede sürekli envanterde olmaz diyordu şıklarda mal satışları, mal satış maliyeti, mal iadesi falan vardı. O ne olacaktı.
-
@Ülkü satistan iade var miydi
-
@Ülkü ben satistan iade dedim hocam ama emin degilim sanki yurtici satislarda izleniyordu o
-
@hobbes Satıştan iade var mıydı hatırlamıyorum
-
istatistige verilen sureye bir sey diyemem. Ama ayni sure muhasebeyede verilmeliydi. Muhasebesi cok iyi olan bir arkadasim 7 bosum vardi goremedim sorulari dedi. Yani zorluk kiyaslamasi sacma dersler arasinda, ama yapilabilecekken süre yetersizligi yuzunden yapilamayan sorular bizlerin canini skiyor. Kimsenin buna alinmasina gerek yok bence, herkes dertli kederli suan
-
@Ülkü ben orda su klasik hesap düzenini kurdum mal alis ,donem basi mal.mevcudu alis gideri vardi satislarin maliyeti vardi bir sey yoktu ama hatirlayamadim
-
İstatistiğe verilen süre muhasebeye de verilebilirdi evet bu konuda çok haksızlık ettiler
Elinde hukuk sorularının cevapları olan var mı birçok yerde parçalı şekilde paylaşılmış kimisi kamu sorusu kimisi vergi sorusu -
@kismetnasip örgün öğretim hocam. İstatistik mezunuyum açıktan herhangi bir bölüm bitirmedim.
-
@dividant2 ben kitapcik uzerindrki isim soyisim imzayi doldurdum bitti deyince. 2 tanr hanzo gozetmen geldi kafasina gore yapti sinavi tam 150dk da ciktik.
Karekodu sinavlar devam ederken topladi. Cunku kontrol etmek icin ve karekod almasi icin ve kodlama yapmamiz icin herkese verilen 3 4 dk lik sure yoktu.
Hanzo her sinavin bitimine 2 dk kala yeni kitapcigi koydu gitti masaya. 2. ve 3. Verilen iktisat ve maliyeyi kontrol de etmedik. Sure akiyordu cunku. Bende iktisat bitti diyince hemen kapattim kitapcigi bi baktim kitapcigin onundeki yere yazmamisim. Basimda bekledi hemen yazdim 10snde. Ama optige hicbirsey kodlamadim
Egerki birsey olursa tamamen yanlistir.
Yonergede her adaya 2dk kontrol suresi verilecegi ve karekod sinavdandan once alinacahi yaziyordu.
İns basima bir is gelmez. -
@hobbes mal satışı mıydı diğer şık
-
@omer hatirlamiyorum ama mal satış maliyeti vardi şık da
-
@sbf12345 muhasebede miydi işletmede miydi hatırlamıyorum ama abd türkiye enflasyon sorusu kaymakamlık sınavında çıktı ve yine yapamadım
-
@rayid maliye kalkmalı vergi hukuka kalanı iktisat a mı eklenmeli????? Hocam oldu sınavın adı KPSS değil rayid'in sınavı olsun çalışanla çalışmayanın ayrımı 40 sayısal işleme 50 dakika vererek çalışan insanın soru görmeyerek ölçümü değildir. Sorunun cevabını bilip soruyu görmemek ölçüm hiç değildir. Kaldı ki bu sınav eleme sıralama sınavı değil puan sınavı, kurumlar 75 üzeri 80 üzeri diye çağırıyor ilk 1000 gelsin demiyor, yani nekadar sapma olursa olsun hiç kimse 80 i geçemezse kimse kurum sınavına katılacak asgari koşulu sağlayamaz ve giremez.
️Ortak rasyonel bir sınav için kendimi yoruluyorum tuzum kuru diyip köşeye çekilmek belki de daha iyisi bu sınava bir daha girmeyeceğim girecekler düşünsün değil mi en doğrusu bu yani....