KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Başına büyük harflerle alıntıdır yazdım şu sorudan emin misin diye sormayın
-
@AlınTeri kardeş o soruda benim de aklım karıştı makine alımı için para verdiğinde iş avansı olarak kaydetmiyor muyduk? Benim aklımda personele kendi harcamaları için verilen para personel avansı makine vb işletme tesisatı alımı için verilen para iş avansı olarak kalmış
-
@RootofAllEvil onun farkındayımda belki biliyorsundur dedim
-
haklısınız hocam sabah kalktık yorgun argın antebe git üniversiteyle otogar arası ne kadar sürdü bilmiyorm yarı baygındım git git bitmedi adalet eşitlik neresinde ben her gün uykumu sınava göre ayarlıyrm sınav günü alym üst ediyorlar yatagımızdan başka yatakta uyuyrz yer yurt bilmiyoruz antepli ankaralısı kendi şehrinde giriyor otel bulamadık yer sıkıntı onu geçtim girdiğimiz sınav baştan sona adaletsiz sen kalk 40 soruya çevir öğleden sonra yap sınavlara halden anlamaz gözetmenleri koy soruları kazık yap bizden ne istiyorlar bu nasıl sistem günde 12 saat çalışıyoruz bunlar acaba daha nasıl mahvedebilirim diyor iibf toplanalım bakın öğretmenler en ufak bişeyde toplanıp nasıl basıyor yaygarayı bizi bıraksınlar biraz şu öğretmenlere taksınlar her yıl değişiklik derdimizi kimseye anlatamıyoruz muhasebe iktisat hukuk hepsi deniz derya bu bölümde bnm şehrimde dershane bile yok bir gram hakkım varsa eğer şu soruyu hazrlayanlar şu sistemle oynayanlar asla helal etmiyorm gençliğimin en güzel günleri en çileli günlerim oldu uyku haram oldu aynısı sizin çocuklarınızın başına gelsin ben artık aileme derdimi anlatamıyorum..
-
@merve1.2 kesinlikle haklısınız tespit gibi tespit
-
@genclerbirlikli benim de 8 boş vardı paylaşılan cevaplara göre 4 yanlışım var görünüyor 27 net yani bir de maliye sorularını bulmaya çalışacam bu şekilde
-
@ceydarawls ben bimere cimere yazacagim yarın. Sizinde imkaniniz varsa yazin lütfen. En azından seneye sinava girecekleri kurtaralım. Yazik gunah insanlara. Bugun annem ben sinavdayken dışarda yagmurda per perişan oldu. Oruç oruç bu yapilan revami insanlara. Bu kadar sıkı tedbirleri zamanında alacaktiniz şimdi değil. Atı alan uskudarı geçti ama tozunu yutmak bize kaldi.
-
@ceydarawls hocam ben bu örgütlenme işini 500 kere yazdım, 501.yine yazıyorum, "Semerci" hikayesini herkes biliyordur, biZim artık eşek olmaktan vazgeçmemiz lazım, uğradığımız haksızlar, 2016 puanları yendi, temmuZda olan sınav bianda 45 gün öne çekildi, ben çalıştım yds puanı aldım etkisi sıfırlandı en başında deseler uğraşmaZdım o kdr, sonra skandalla dolu bi halkbank sınavı oldu veballeri boyunlarına, her ilde sınav olmayışı, saçma sapan sınav ayırma, çarpık guy sistemi 81-82 puanla sınavı girmeyi hak edemeyenler, sınavda muhasebede süre skandalı, iktisatta tuhaf en az 7-8 soru vee daha unuttuğum bi çok şey, ama daha kötüsü bu olaylar olurken 1-2 burada söyleniyoruz sonra unutup gidiyoruz. Bana kızanlar olacak ama biz bu tepksizliğimizle, biaraya gelmemizle, çok çabuk unutum, bencil olduktan sonra daha çooook saçmalığa maruz kalırız.
-
@omer hocam sanırım biz yanlış bulduk faaliyet karı için finansman gideri hesaba katılmayacaktı sadece arge-gyg-psdg hesaplanacaktı. net satıştan stmm çıkartılıp sonra da bu üçü çıkartılacaktı..ben süre yetişmeyeceği için dikkatsizce finansmanı da çıkardım cevabı 2250 buldum. yanlış doğrusu galiba 3500 olacak.
-
Ben adminlerimizde anlamıyorum, guy"da il puanlarının açıklandığı gün böyle olmaz sistemi değiştirmek için uğraşmalıyız dediler bidaha en ufak bi hareket olmadı, bugün pareto yazdı kpss sistemi değişmeli tepki göstermeliyiz vs diye, geçtim bi harekette bulunmayı, organizasyon yapmayı sonrasında bi yorum bile gelmedi. ÇOK SAYGI DUYUYORUM ONLARA AMA KAFALARINDA NET ORGANİZE OLMA FİKRİ YOKSA HER SKANDALDAN SONRA OLMAZ BÖYLE DİYİP SONRA GERİ ÇEKİLMESİNLER, bari hiç yorum yapmasınlar kabullenin diyip geçsinler. (@paretowilfredo ve @Antimülakat )
-
net gerçekleşebilir değer sorusu muhasebe sorusu muydu yoksa işletme miydi karıştırdım
-
@JBSay aynen bende ne kadar canım sıkıldı o kadar çözdüm önce finansmanı çıkarmamıştım sonra çıkardım bile bile hata yaptım
-
Hukuka uygunluk nedenleri dikkat ediniz borçlar kanunu açısından soruldu.özel hakkın kullanılması cezada hukuka uygunluk nedenleri arasında yer almasa da borçlar kanununda yer alır.ek olarak kişilik hakları üzerinde mutlak tassarruf hakkı olmadığı için RIZA olmaz.
Ticaret hukuku defterlerin lehe sorusunda defter ibrazı kafidir(yeterki düzenli ve karşılıklı uygun olsun) ek olarak defter kayıtlarının dayandığı belgelerin ibrazına gerek yoktur. -
daha önce hiç 40lık sınava girmediğim için yorumlarınızı bekliyorum
gy gk 60-65 net
muh 17-18 net
maliye 22-23 net
iktisat 20 net
hukuk 20 net
nasıl gelir puanlar bu senenin durumunu da değerlendirirsek? -
soruların toplu cevapları elinde olan var mı acaba hukuk burada paylaşılmış iktisat maliye muhasebe farketmez
-
@Oruçreis "Kanunun verdiği yetkiye dayanan ve bu yetkinin sınırları içinde kalan bir fiil, zarara yol açsa bile,
hukuka aykırı sayılmaz.
Zarar görenin rızası, daha üstün nitelikte özel veya kamusal yarar, zarar verenin davranışının haklı savunma niteliği
taşıması, yetkili kamu makamlarının müdahalesinin zamanında sağlanamayacak olması durumunda kişinin hakkını kendi
gücüyle koruması veya zorunluluk hâllerinde de fiil, hukuka aykırı sayılmaz." tbk madde 63 -
@totti 82-83 gibi dostum
-
@totti 83-86 aralığında p48 gelir yani eski adıyla p35
-
@JBSay ben finansmanı katmadım ama umarım doğru bulmuşumdur hangisini işaretledim bilmiyorum
-
Arkadaşlar tahmini ne zaman düşer ais'e temel kitapçık görüntüleme butonu, gky sınavdan kaç gün sonra yayınlanmıştı hatırlayan var mı