KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
70 gygk
27 hukuk
30 maliye
15 iktisat
10 muhasebe
10-15 arası işletme
Kaç getirir -
@Oruçreis hocam tabiki mutlak tasarruf hakkına sahip değiliz, sen gidip ben kimseyle evlenmeyecem 100 tl karşılığında diye bi anlaşma yapamazsın. Şimdi soruyuda net hatırlamıyorum mutlak hak sahibidir diyorsa sen haklısın. Ama hukuka uygunluk hali diosa ilgilinin rızası hukuka uygunluk halidir ondan eminim. Rızayla doku alınması, organ nakli.
-
Her sınav yaptığım hatayı yine yaptım. Bilmemeyi ve boş bırakmayı kendime yediremediğimden tamamına yakınını işaretledim.
@paretowilfredo reis seni şıklarda görünce yanlış olduğunu bile bile işaretledim ki vefa sadece Istanbul'da bi semt adı olarak kalmasın.Kazayı da henüz okudum. Çok geçmiş olsun.
-
Hocam verdiğin örneklerin hepsi doğru.ben kişilik haklarında ihlale karşı rızanın fiili hukuka uygun hale getireceğini düşünmüyorum.bakalım cevaplar bir kaç güne gelir.sürç i lisan ettiysek affola
-
@paretowilfredo çok büyük geçmis olsun size de, Allah tekrar yaşatmasın. Böyle bir durumda destek vereceğimden şüpheniz olmasın, bir çok arkadaşında aynı fikirde olduğunu düşünüyorum
-
@paretowilfredo geçmiş olsun hocam
-
@HaniYaKi kimlik kontrolü benim de çok vaktimi aldı. Üstüne verilen okulda çok ters bir yerde bilmediğimiz şehirde zaten sınav stresi varken bunlarla meşgul oluyoruz.
-
@yyy puan hesaplama robotları geçen seneye göre 30 ar soru üzerinden.facede yazmışlar alandan 4 ana alana 30 ar net yazınca p35 103 puan falan çıkıyormş o yzden robotların yakın tahmn yapması imkaznsız bu sene.süre, standart sapma ,ilk defa uygulanan saçma sapan sistem vs gbi nedenlerden snuçlar açıklanıncaya kadar beklemek en mantıklısı...
-
@zenginmemur Ya böyle maksimum falan ösym hesap makinesi gibi davranmamak lazım
-
@Oruçreis bakalım reyis, yok hocam ne kusuru istişare ediyoruz soruları, bide doğru yanlıştan ziyade burada tartışığımız sorular başka sınavlardada çıkabiliyor iyi oluyor, 2002-2005 sorusunu öyle yaptım mesala
-
Gk gy 45net
Hukuk 21
Maliye 22
İktisat 5
Muhasebe 15
P35 kaç olur acaba ? -
@karakalpaklı aynen bende özellikle sürenin bitmesine saniyeler varken boşluk doldurma yapıyorum resmen. son dakka ilham geliyo ve doğruları alıp götürüyo
-
@sssld Hoş bi şey değil aslında ama kendimi tutamıyorum hiç. Geçen sene de çok sıkıntısını çektim 70 doğru 50 yanlış vardı. Huylu huyundan vazgeçmiyor.
-
@totti zorluğu hesaba katmadan, geçmiş senelere göre yazdım, sapmayı bilemem
-
Şu nete bu nete kaç puan diye gelir diye soruluyor şuanda yorum yapmak bence doğru değil kaç yıl sonra ilk defa 40 lı sorular geldi bide soruların standart sapmasını kimse kestiremez.
-
Arkadaşın alıntıladığı hukuk cevaplarında yanlışlar var. Ayrıca kişilik hakkına yapılan önceden rıza kesinlikle fiili hukuka uygun hale getirmez. Aynı şekilde bono sorusunda ciroyu soruyordu. Teknik olarak 2 gün olmasının imkanı yok. Cevap 1 yıl olacaktı.
-
2013 yılı kpss puan robotu işimizi görür de ben bulamadım... o zaman da 40 soruydu az çok fikir verir...
-
@karakalpaklı hiç iyi değil hemde. İnş en az yanlışla ayrılırız bu defakinden hakkımızda hayırlısı bakalım
-
@Baumol hukuka uygunluk sebepleri arasında ilgilinin rızası yok mu diyorsun yani?
-
Tabiki de var. Soruda bahsedilen kişilik haklarıyla ilgili rıza göstermesi. Hukuk düzeni bu rızayı kabul etmiyor.